dilluns, 26 d’octubre del 2009

PROPOSTA

Com he comentat, l’alcalde ens demana als ciutadans de Guadassuar que col·laborem a millorar amb les nostres propostes el poble. Jo com bon ciutadà li vaig a fer una.
Com pareix que en estes dates escassegen les notícies en la Ribera, tornen a la càrrega en el diari Levante, sobre el projecte de la construcció a Alzira de l’aeroport. Este aeroport, crec que és el mateix, es va passejar primer per Guadassuar, després per Algemesí i ara, com esta gent no pot descansar ni en els temps de crisi econòmica, maregen la perdiu i diuen que el lloc més adequat és a Alzira, l’alcaldessa del qual està tan feliç amb la idea que pensa que, ens van a ploure del cel turistes i negocis. La presidenta de la Mancomunitat també està feliç perquè diu que este projecte donarà molta ocupació.
El dimarts dia 20, en el diari Levante es comenta que, no obstant això els alcaldes de les localitats de Massalavés, Benimuslem i l’Alcúdia no estaven d’acord i asseguraven que si la capital de la Ribera capitalitzava la instal·lació ha d’assumir  igualment les molèsties que cause. Robert Martínez, primer edil de l’Alcúdia, manifestava que no permetria que el soroll "destrosse la tranquil·litat dels nostres pobles".
Note a faltar l’opinió en contra del nostre alcalde, per això li faig la següent
PROPOSTA: El que vullga aeroport que vaja a Manises, que allí hi ha u. I si no és prou gran que l’amplien.  I, que ens deixen en pau!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites