divendres, 29 de gener del 2010

MÉS DEUTES, ARA EN BENESTAR SOCIAL

EL CONSELL TÉ ACUMULAT UN DEUTE AMB ELS HABITANTS DE LA PROVÍNCIA DE VALÈNCIA DE QUASI 300 MILIONS D’EUROS EN SERVICIS SOCIALS
AL VEÏNS/ÉS DE GUADASSUAR SE LI DEUEN 708.400 EUROS.
La secretària provincial de Benestar Social ha denunciat que “els retards del Consell en l’aplicació de la Llei han impedit el cobrament de 90 milions d’euros a les persones dependents”

Cada veí i veïna hauria d’haver rebut del Consell 115 euros per ajudes socials i ha apuntat que “només els retards de la Generalitat Valenciana en la Llei de Dependència sumen 90 milions d’euros”. “ als quals -ha continuat- cal afegir-los els 25,6 milions d’euros pertanyents a tots aquells valencians i valencianes que desgraciadament han mort sense rebre l’ajuda que els pertanyia”. A més, ha recordat que en la província hi ha “molts ciutadans i ciutadanes dependents que no sol·liciten l’ajuda perquè ningú els ha informat dels seus drets”.
En esta mateixa línia, la “sagnia d’incompliments no acaba ací, sinó que al deute cal sumar-li els 49 milions per a la Protecció a mares amb fills menors de tres anys,  els més de 106 milions per a les ajudes per naixement, els 6,5 milions en concepte de la Renda Bàsica d’Emancipació i els un poc més de 12 milions referits a la Renda de la Ciutadania”.
El Govern Valencià està paralitzat, i mentrestant molts valencians i valencianes moren esperant unes ajudes que mai arriben”. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites