divendres, 8 de gener del 2010

PLA D'INVERSIÓ DEL GOVERN

El dimecres (4-2-09) al diari LLEVANT apareixen dues noticies referents al mateix, el Pla del Govern per pal·liar l'atur, però fixar-vos en el tractament.


El delegat del govern a la Comunitat Valenciana: El Govern invertix en la Comunitat Valenciana 864 milions d'euros. En el dit Pla es crea una ocupació per cada 30.846 euros que invertix. L'objectiu principal és la creació d'ocupació i suposarà en la C.V 28.026 treballs directes.

Elena Bastides, alcaldessa d'Alzira: Assegura que podria contractar 80 parats amb els 48.000 euros que ZP gastarà en cartells. Cada cartell calcula 1.500 euros i en el cas d'Alzira es gastaran 48.000 euros. Segons comenta: este fons d'inversió no soluciona els problemes financers dels ajuntaments, sinó que genera més despesses i dèficit públic a les administracions locals.

Camina ja! Ja està be de pendre'ns el pèl. Clar que no soluciona els problemes financers de l'Ajuntament. Estos diners son per creació de treball, o no s'ha assabentat!, i si genera mes dèficit públic perquè tots els alcaldes s'han acollit a este Pla?, sabem que hi han molts alcaldes panolis però, tots?.

Li recomane al senyor Peralta que llisca estes noticies, perquè, de la forma que vosté ha calculat que costa contractar un aturat, collins particularment preferiria que fora la senyora Bastides la que repartirà els diners perquè sens dubte acabaria amb l'atur de tota Espanya. Comprovem: senyor Peralta contracta un parat cada 30.846 euros que invertix i la Senyora Bastides amb 48.000 euros contracta 80 aturats.

En altre lloc ja vaig fer el comentari: Van a fer fracassar el Pla del govern. Els alcaldes han pensat mes en projectes que en la lletgeta que pot donar mes treball als persones aturades.

Ah! Està clar que és gasten diners de vegades innecessaris com els cartells. Voleu que repassem quants diners és gasten a tots els ajuntaments amb coses supérflues i és poden gastar en cuses necessàries?. Si abans de gastar-se els diners de tots, pensaren una miqueta en què es gastarien si foren d'ells, no despilfarrarien amb tanta alegria. Una cosa necessària: En tota la comarca (que collins sàpia) no hi ha cap "alberg" per vagabunds, persones desarrelades i que no tenen on caure mortes. Lamentable!. Ja sabeu per a quin val la Mancomunitat?, per repartir-se mes càrrecs, mes sous i no resoldre cap.

Continuant sobre el tema sobre el Fons d'Inversió Local del Govern, dies després, el diari Públic (6 de febrer del 2009, pà.17) diu: Rafael Merino (PP) que cada cartell valdrà 2000 euros i que no és crearen mes de 65.000 ocupacions i critiquen que tan sols és dedicaren 2.210 milions d'euros (dels 8000 milions del Pla) a ma d'obra, la resta anirà a materials,IVA i altres despeses. La ministra Alvarez Salgado (PSOE) diu: cada cartell valdrà 500 euros, que és crearen 278.518 ocupacions directes i uns 120.000 indirectes. Convençuda la ministra va reptar al portaveu conservador a comprovar dins d'un any el resultat final. ?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites