divendres, 16 d’abril del 2010

GURTEL - GARZÓN - ESTATUT

Quin aclaparament!. Portem unes setmanetes que els periodistes estan donant més voltes a les mateixes notícies que a un all-i-oli. Carnassa i més carnassa. Ni el clàssic R. Madrid – Barcelona ha superat l’embolic del triumvirat: Gurtel, Garzón, Estatut de Catalunya.

La meua opinió, com quasi sempre breu, i no sempre al gust de tots:
Gurtel: No s’atrevixen a dir-ho però, és finançament il·legal del PP. Pregunta: Com consenten un tresorer que utilitze el seu càrrec per enrequiment personal furtant al seu partit?, Luis Bárcenas, i el mantenen en el lloc i de diputat?. "Anda" ja! ens fan tontos!. Tot va començar des del temps d’Aznar i s’excusen dient que a l’entrar de president del partit Rajoy ja va tirar i no va fer més negocis amb Correa. Perquè?. Perquè ja sabia la martingala que hi havia. Tranquils que a tots ens toca. A netejar, donar brillantor i esplendor. Extensible a Madrit, Galícia, Castella i C. Valenciana. En aquest punt també podriem dir alguna cosa de Jaume Matas. Val la pena que no els comdemnen perquè encara els valencians tenim que pagar la fiança!. En que torne el "palacete" ens sentirem contents!. Sense problemes, tot quedarà arxivat per les escoltes telefòniques il·legals. Aquesta història ja la sabem, no és nova.
Garzón: No és sant de devoció de molta gent, però això no és delicte. D’ací que el jutgen, acusat per falangistes de "Manos Límpias", entre altres coses de recuperar la memòria històrica. No emprenyeu!. La realitat és que ( on va Garzón ficant el nas als comptes del PP?) la democràcia a Espanya fa pena. Cal reconéixer que els jutges i militars la majoria són de dretes i encara hereus del pensament Franquista. Són dos carreres que la majoria dels què ingressen els ve d’herència, no hi ha pluralisme. No tenen dret els que tenen els cossos dels seus pares en una cuneta a recuperar-los i donar-los digna sepultura?, el mateix que als que van condemnar a mort sense un juí just?. El que no és just és el que diuen que no recordem el passat. La justícia ha de ser justa!.
Estatut de Catalunya: El centralisme, no pot veure la diversitat. Tots units, una gran i lliure, i el que no "polaco"!. Tots el mateix pensament, la mateixa ideologia, la mateixa llengua, la mateixa religió. Que paren ja i ens deixen respirar!. És difícil comprendre que l’estatut siga aprovat en el parlament Català, en el Parlament Espanyol, en referèndum de Catalunya i que resulte inútil la voluntat d’un poble expressada de forma pacífica.
En fi, donem temps al temps i confiem que la majoria de coses se solucionaran, no faltaria més!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites