dimarts, 11 de maig del 2010

LA RONDA TORTA

Estos dies s’està comentant en la premsa i en la tele de l’enquesta que està fent l’ajuntament de Barcelona als seus veïns per a saber si és convenient o no reformar la Diagonal. I m’ha vingut al cap per a parlar de la remodelació que s’està fent a la RONDA TORTA ( avinguda de la Concòrdia, avinguda de la Diputació).

Fa ja més de 20 anys que es va fer el seu traçat i ningú ens ha volgut explicar perquè es va fer torçuda. Per a dissimular les seues diferents línies de fatxada, es va procedir a jugar amb les voreres, fanals, arbratge… tampoc es va creure convenient realitzar una altra Gran Via amb passeig central, hui en dia es preferix ampliar les voreres tal com es va fer a l’Alcúdia l’avinguda Antoni Almela.
   
Ara s’està procedint a la seua reforma. Ningú sabem perquè es van a gastar un dineral. Se’ns pot dir que són diners de la Diputació, llavors la meua pregunta és:  Sent, com és, una via de la Diputació, eixos diners no es podria aprofitar i la mateixa Diputació realitzar el projecte, per a prolongar-la i enllaçar en el molí amb la carretera d’Algemesí?. Ho pregunte perquè no ho sé. Seria desgavellat el que escric?. Ja sabeu que en este blog pots deixar la teua opinió. O no se’ns ha volgut informar per si ocorre el mateix que amb el pàrquing del Ravalet?.
        

2 comentaris:

  1. domingo, 16 de mayo de 2010, 16:21:02 | Vicent
    Hola Aristoflas: És un plaer llegir els teus comentaris tan sagaços. Dónes amb el clau en la llaga. El que era un centre juvenil inaugurat no fa molt s’ha convertit en un centre de dia i segons pareix les obres ja han acabat. Ningú sap com i qui el va gestionar, és de suposar que l’ajuntament ha fet els seus deures i ho té previst. O és molt suposar?. Una salutació ben cordial.

    ResponElimina
  2. domingo, 16 de mayo de 2010, 16:11:22 | Vicent
    Hola PVM!: No hauria d’ocórrer el que ens dius, perquè hi ha un col·lector molt gran i magnífic. Un dia em van dir que no havien albellons i vam anar a comprovar-ho. Sí que hi ha però, potser un poc escasses i a massa distància. Llavors la solució es podria donar ara, abans que s’acabe els diners de les obres, però qui li ho diu a l’autoritat competent?. Pot ser que algú que llija estos comentaris. Sort!

    ResponElimina

contador de visites