divendres, 25 de juny del 2010

NOVA TAXA DE FEM

RIBERA DEFÉN LA NOVA TAXA DE FEMS
LEVANTE EMV – C. ALÓS, LA RIBERA 24-6-2010
L’alcalde de Guadassuar i president del Consorci de Residus de la Ribera, José Ribera, va defendre ahir la imposició d’una nova taxa pel cost del tractament de les escombraries ja que a penes suposaria un augment de 50 euros a l’any, segons va dir en un acte amb presència del vicepresident del Consell Juan Cotino i davant d’un auditori compost quasi exclusivament per ames de casa. Ribera va animar al reciclatge, però va assegurar que la taxa que cobrarà el Consorci a les famílies no és excessiva i va lamentar que l’assumpte es polititze, segons va explicar, ja que un tema com els dels fems ha d’unir a tots els partits, encara que ho va atribuir a la proximitat de les eleccions.

LES AGULLES- LEVANTE EMV – LA RIBERA
L’ALCALDE EQUIPARA LA TAXA DE FEM A 2 CUBALIBRES.
Amb la seua habitual loquacitat, l’alcalde de Guadassuar, José Ribera, va assegurar davant d’un auditori replet d’ames de casa que el preu de la nova taxa de fems no és gens desorbitat. Cinquanta euros, va dir, la qual cosa alguns es gasten en 2 cubalibres.

No és el mateix cobrar que pagar. L’alcalde cobra del seu nou càrrec, els veïns/es paguen. I si Zapatero no sabia el preu exacte d’un café, el nostre alcalde es pren uns cubalibres molt, però que molt cars, per descomptat no al preu de cap bar del poble.
Tot açò em recorda el tema dels residus sanitaris que s’anaven a ubicar prop de la planta de fem. Si fan memòria nostre alcalde el defenia en la premsa a ultrança, encara sort que a causa de la pressió de l’ajuntament de l’Alcúdia, la Conselleria  no va donar la llicència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites