dilluns, 18 d’abril del 2011

PER QUÈ NO PACTEN TOTS ELS PARTITS D'ESQUERRA DE GUADASSUAR?

En totes les eleccions locals es repetix la mateixa pregunta. Com expliquem a molta gent de bona fe que ja s'ha intentat en més d'una ocasió amb un resultat desastrós?.
M'ha vingut al cap esta pregunta perquè, fa temps que la mateixa pregunta se feia amb la fusió de les dues cooperatives. Han hagut de passar molts anys per a arribar a un acord. Les coses necessiten un temps per a madurar i arriben en el moment oportú, amb les persones adequades i per les dos parts renunciar a moltes postures que semblen inamovibles.
La dreta a Guadassuar ha pactat i fusionat en diverses ocasions amb resultats per a ells positius. Han sigut capaços a pesar de les diferències a arribar a un acord. Ja en les primeres eleccions locals van pactar AP i UCD i fa dos PP i UV.
Mentres l'esquerra es dedica a la contemplació, confiant que potser algun dia arribe el moment. Pareix que es troben més còmodes en l'oposició, sense responsabilitats i fent una oposició amb uns resultats molt escassos i menys explicats als veïns/es.
És la meua forma de pensar i em pregunte: Si en Compromís s'ha arribat a un pacte, per què les mateixes condicions no servixen perquè se'ls unisca el PSPV- PSOE?. Potser ells ho haurien d'intentar, el PSPV- PSOE ja ho ha intentat en més d'una ocasió i no ha obtingut cap resultat. Tornem al principi: Serà perquè les persones no són les adequades atés que entropessen que pràcticament són les mateixes, no és el moment oportú i cap renúcia per part de ningú?. Tenim el que ens mereixem? 

1 comentari:

contador de visites