dilluns, 23 de maig del 2011

ELECCIONS 2011

Ahir després del recompte electoral, va començar la jornada de reflexió, coincidint amb la relaxació i la davallada lògica. En tota Espanya,  a nivell tant autonòmic com local el PP ha agranat en tots els sentits i el PSOE estem en el nivell més baix.
Quant a Guadassuar, només ens correspon felicitar el guanyador, que manté els seus resultats i ens entristix que no hàgem sabut arreplegar els vots de les persones desencantades amb la gestió del PP i continuem pràcticament amb els mateixos resultats que l'anterior legislatura. Quelcom no haurem fet bé, el nostre missatge no ha calat entre l'electorat.
Hem de reposar-nos i començar la legislatura amb ànims i nous brios pel benestar de tots els veïns de Guadassuar.
Estos són els resultats a Guadassuar, amb una participación del 81,5%:


PP
PSPV-PSOE
COMPROMÍS
EUPV
VOTS
1906
848
437
430
%
51,5
22,9
11,8
11,6
REGIDORS
8
3
1
1

1 comentari:

  1. Vicent, comparto tu comentario.
    Felicitar al PP por su victoria. Pero con alguna puntualización que me gustaría comentar. ¿Sabían los del PP que los sobres autonómicos eran diferentes a los demás grupos políticos? "SI". La Junta Electoral de la C.Valenciana no quiso retirar esos sobre, y como sabemos "CANTABAN" con solo mirarlos. ¿Que ha producido eso en un pueblo tan pequeño como el nuestro (donde todos nos conocemos)?. Me hubiera gustado que fueran todos los sobres iguales. Siempre nos quedaría la duda.
    Un saludo.

    ResponElimina

contador de visites