divendres, 16 de març del 2012

FALLES A GUADASSUAR

Els col·legis s’avancen com de costum, en els actes fallers. El col·legi Sant Francesc ha tingut la seua falla plantada tota la setmana i esta vesprada a la 18:00 s’ha procedit a la crema. Saludem i enviem un abraçada a Juana i Pilar que estan malaltetes i les desitgem una prompta recuperació. Per la seua banda els fallers/es de l’única falla de la localitat “La Barraca” continuaran disfrutant dels seus actes programats durant aquests dies fins a “la crema” la nit del dia 19. Enhorabona. Felicite al meu cunyat i nebot, al meu amic José Luis i a tots els Joseps i Josepes, Pepes i Pepiques...
                                                          

3 comentaris:

  1. Bon dia Vicent,
    En primer lloc vullc deixar clar que soc defensor de la educació pública i no estic massa a favor de la concertada ni de la privada per diversos motius que no venen al cas, però també tinc que dir que en esta ocasió, al col·legi Sant Francesc, els mestres han donat exemple de profesionalitat, tot el contrari del que s'ha fet al Col·legi public Balmes i en general en molts altres centres, perque han volgut que la retallada del govern la paguen els xiquets, cancel·lant-los totes les activitats que ells consideren com "extraescolars", me pareix de vergonya i diu ben poc de la seua valoració professional que vullguen volcar la seua objecció amb les mesures, mes o menys injustes, que ha pres el govern, sobre els xiquets. Aquest any, i amb la seua linea de pressió, ni s'ha fet falla, ni es faran moltes altres activitats (excursions, visites a teatres, etc.) que es celebraven en un curs "normal", aquestes activitats son part de la formació d'un xiquet i deixen un record molt agradable en cada un d'ells, records que tots tenim i que per desgràcia els xiquets de hui no van a tindre, simplement perque ells han decidit que van a utilitzar-ho com a mesura de pressió, entre altres coses per a que els pares els suporten en les seues reivindicacions, però crec que s'estan equivocant amb la actitut que han pres. O algú es planteja que un metge o una infermera es deixen part de la seua feina per fer o deixen de tractar com correspon als malats perque els han retallat el sou? No vullc amb açò focalitzar els problemes que hui en dia estem suportant en el mestres i professors, crec que ells soles ja ho fan.

    ResponElimina
  2. DES DE L’ARRIBADA AL PODER CENTRAL DEL PP, S’HA FOCALITZAT EN L’ENSENYANÇA I EN ELS MESTRES, (TAMBÉ EN LA RESTA DELS FUNCIONARIS), TOTS ELS MALS DE LA NOSTRA ECONOMIA. TOTS ELS DIES EN ELS MITJANS APAREIXEN NOTÍCIES QUE MANTENEN EN EL CANDELER EL TEMA, I EIXA TÀCTICA DE DISTRACCIÓ JA ÉS MOLT ANTIGA. ES PODRÀ ESTAR D’ACORD O NO EN LES MESURES QUE HAN PRES EL PROFESSORAT I JO SÓC DELS QUE NO ESTIC D’ACORD. SÓC PARTIDARI D’ANAR DIRECTAMENT A LA VAGA. HI HA UN TUF COM QUE NO VOLEN PERDRE EL SALARI DELS DIES DE VAGA. ESTAN PRENENT MESURES QUE PERJUDIQUEN TOTS MENYS A ELLS. I CREC QUE CAL SER MÉS REIVINDICATIUS I VALENTS, I NO DONAR EXPLICACIONS QUE NO CONVENCEN. ÉS LA MEUA OPINIÓ.

    ResponElimina
  3. Totalment d'acord amb tú Vicent, millor explicat impossible.

    ResponElimina

contador de visites