diumenge, 12 d’agost del 2012

SENSE INTERESSOS OCULTS A GUADASSUAR – per José Ribera (acte II)


SENSE INTERESSOS OCULTS A GUADASSUAR – per José Ribera (acte II)
Levante EMV- 8-08-2012
Ni interessos ocults ni modificacions substancials. El Ple de l’Ajuntament de Guadassuar va aprovar la passada setmana, amb una àmplia majoria, incorporar les modificacions estimades per la Conselleria de Territori, Urbanisme i Medi Ambient per a aconseguir aconseguir la seua aprovació definitiva i poder albergar, així, diversos projectes que tenen com únic fi crear ocupació i riquesa per a Guadassuar. (1)
Mentres. L’oposició mentix sistemàticament, desinforma i inventa una realitat paral·lela, a fi de destruir sense aportar solució al major drama del nostre temps: la desocupació.
En els 22 anys que porte d’Alcalde, i més de 25 de gestió en l’Ajuntament sempre he lluitat per fomentar l’ocupació i les oportunitats per als veïns de Guadassuar (2) i perquè el municipi cresquera responsablement, i és al que dedique tots els meus esforços de gestió. (3)
I sempre he sigut respectuós amb els meus veïns i amb els governs d’altres municipis als què deixe la llibertat de gestionar els seus municipis amb responsabilitat i amb respecte, que és el que jo faig.
Mai he tingut res contra l'Alcúdia, encara que ells també han impulsat projectes que eren qüestionables, però exigisc a l'Alcúdia que ens deixen els polítics de Guadassuar gestionar el nostre municipi, sempre respectant les lleis i la nostra autonomia per a actuar en benefici dels nostres veïns. (4)
Plans de creixement
Volem ser el primer municipi sense desocupació perquè l’important del nostre PGOU, que ja aprovem fa més d’any i mig i ja contemplava els plans de creixement i d’ocupació, és que ens permetrà arribar a ser el primer municipi sense desocupació, i és quelcom que a tots ens hauria d’unir, sempre respectant escrupolosament les lleis més exigents i albergant projectes que en moltes altres zones d’Europa són benvinguts. En un PGOU que porta quasi dos anys de tràmits, com és normal, és absurd parlar de falta d’informació o de temps, perquè s’estan seguint tots els tràmits que ens marca la Conselleria. Tal vegada caldria parlar de falta de treball i compromís de l’oposició. Va ser el PSPV i Francesc Signes els que van proposar la Planta a Guadassuar. El tan injuriat polígon es va iniciar amb la imposició de la Planta de Fems a Guadassuar quan Paco Signes era regidor de l'Alcúdia i Paco Blasco, ambos del PSPV, president de la Diputació.
Rendibilitat màxima
En aquell moment Guadassuar era l’únic poble de la contornada de PP, i el PSOE va voler posar ací la Planta, i ara no fan més que protestar de la ubicació (5). Nosaltres el que hem fet és rendibilitzar la Planta i el Polígona per als nostres veïns, com és natural, i millorar les lamentables condicions en què ens van deixar, minimitzant molèsties i creant ocupació per al nostre poble.

1.      La riquesa que propaga és portar tot el fem al poble i a més fer un gegantí abocador per a conservar-lo tota la vida. I com ja està feta la planta de residus, creiem que hem sigut solidaris amb els altres pobles de la comarca. Ara toca el torn als altres pobles ser-ho en l'abocador, residus sanitaris ... 
2.      25 anys gestionant i lluitant per fomentar l’ocupació i per a les oportunitats per als veïns de Guadassuar”. Li ha faltat una paraula “alguns” veïns. Tots en el poble sabem als que ha donat ocupació o vol que se’l recordem? Vosté en 25 anys no ha sigut capaç de fer una bossa d’ocupació que valorara la capacitat de la gent. Ha preferit que tots passaren pel seu despatx i escampar les seues bondats paternalistes, per a després col·locar a qui col·loca.
3.      El principal creixement que va proposar va ser passar d’un poble de 6000 habitants a 20000 habitants amb els seus projectes de golf. Només pretén anar distraient-nos amb els seus projectes fantasiadors: que si el circuit de velocitat en la Garrofera, tots el país, i l’últim el centre d’alt rendiment esportiu. Perquè, vaja creixement responsable!.
4.      Está insinuant que els governants de l'Alcúdia actuen en contra del benestar dels seus veïns. No és natural que protesten si vosté la deixa la merda en la porta de sa casa?.
5.      Me temia que quelcom així podria haver passat, El que no esperava és que vosté mateix ho confirmara. Però, què el van prendre per passerell?. Encara vosté no se n’ha adonat que ningú, ningú vol el fem en el seu poble. Prove vosté ara que són governants del PP ubicar l’abocador en una altra localitat. Només vosté ens vol portar tot el que els altres no volen, i a més pretén convéncer-nos que això és bo. Vosté infravalora la formació i els anys d’estudi i universitat que tenen els veïns de Guadassuar. També podria ser que en eixos moments que ens relata vosté era molt amic del president de la Diputació.
6.      Prenga’s les coses amb calma. Dones algun passeig pels seus camps de caqui i distraga’s. Però respecte als seus plans a Guadassuar tots li agrairíem es prenguera unes llargues vacacions i deixara a un altre del seu equip de govern (si el troba), que estiga disposat a gestionar bé el deute que heretem de vosté: 6 milions d’euros. 

2 comentaris:

  1. si el senyor alcalde fora el gerent d'una empresa, no haguera durat en càrrec 22 anys, n'hauria durat 2 messos, però com resulta que açí en Guadassuar tenim el llistó prou baixet, doncs aixó es el que tenim, un malbaratador que ens ha endeutat per molts anys.

    ResponElimina
  2. El Sr.Alcalde té dos maneres molt diferens de gestionar les cosses seus ,i les del poble.

    ResponElimina

contador de visites