dilluns, 29 d’octubre del 2012

CONTINUA “L’AMISTAT” ENTRE ELS ALCALDES DE GUADASSUAR I L’ALCÚDIA

En el Levante EMV del diumenge 28-10-2012, en la crònica setmanal de la Ribera, Aureliano Lairón publicava que el divendres l’alcalde de Guadassuar reconeixia que va haver-hi un error a l’incloure en el PGOU de la localitat terrenys que pertanyen a Algemesí.

En el mateix periòdic i data, edició de la Ribera, seguix el “rifi rafe” entre els alcaldes de Guadassuar i l’Alcúdia. A propòsit de l’abocador comarcal, el de Guadassuar entre altres fresques diu: … Martínez “no té ni idea del que parla”. L'acusa de “comportar-se com el gos de l’hortolà, que ni gestiona ni deixa gestionar” i explica:”Per un costat es nega el depòsit ecològic (abocador comarcal) i planteja totes les traves que pot a la seua realització, i per un altre es queixa que no estiga fet ja”.. Per a Ribera estes declaracions de Martínez són irresponsables:” O és un ignorant que no sap res de gestió de residus o és un mentider compulsiu”...

En l'apartat “opinió i participació” Titolat: Sainet de PGOU a Guadassuar, del qual és l'autor Robert Martínez, alcalde de L'Alcúdia que escriu entre altres coses: ...”La història protagonitzada pel sr. Alcalde de Guadassuar en la tramitació de la revisió del Pla General del seu municipi que inicià l'any 2004 podria ser el guió d'un destrellatat sainet còmic d'embolics i despropòsits digne dels millors autors del nostre gènere. Sembla que finalment ha deixat de costat els seus projectes aeroportuaris i de descomunals urbanitzacions de luxe, amb camps de golf, centres de convencions i altres entelèquies pròpies de ments febroses, però ara comprovem que continua encabotat en construir-nos a pocs metres dels nuclis urbans de L'Alcúdia i Montortal un enorme polígon destinat a la implantació de totes les activitats molestes, insalubres, nocives i perilloses que no poden implantar-se en altres llocs....” “Aprofite l'ocasió per a demanar novament el que li he pregat personalment al sr. Ribera, tant com Alcalde de Guadassuar com a president del Consorci de Residus que presideix, un poc de reflexió i de mesura en les seues decisions. Crec que no és demanar molt que si vol urbanitzar els nostres termes abans ens demane la nostra opinió”.

Quin comentari voleu que faça?. Expressem el nostre desig que arriben a un bon final, no un punt i seguit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites