dissabte, 4 de maig del 2013

PACTES


Els retalls educatius han provocat una pèrdua de 62.000 treballadors en el sector educatiu, la majoria d’ells docents de centres públics, segons apunta un informe elaborat pel Gabinet d’Estudis de la Federació d’Ensenyança del sindicat Comissions Obreres (FE-CCOO), sense comptar les dades de Catalunya i Euskadi.
Juan Pablo Wert, professor d’Història de l’Art de la Universitat de castella-la Manxa, diu que és important "no retallar en Educació i sí "en els sous dels directius bancaris". Confia en que esta decisió no afecte la relació amb el seu germà.
El professor d’Història de l’Art de la Universitat de castella-la Manxa Juan Pablo Wert, germà del ministre d’Educació, serà un dels docents que el dimarts 7 de maig facen classe en el carrer per a oferir als alumnes "una alternativa als retalls" i mostrar-los la "importància de l’educació.
Per a Juan Pablo Wert, és important no retallar recursos en Educació i sí, per exemple, en "els sous dels directius bancaris".
Preguntat per si esta iniciativa li pot provocar algun conflicte amb el seu germà, el ministre d’Educació, el professor ha confiat en que no "interferisca gens ni miqueta", però ha indicat que hi ha el "dret a discrepar".
Iñaki Gabilondo sap de la dificultat de pactar amb el PP, especialment en matèria d’educació, si no que li ho pregunten al seu germà Ángel Gabilondo ex ministre d'educació amb el PSOE, com va quedar quan era ministre i ho va intentar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites