dimarts, 16 de juliol del 2013

EL PSPV-PSOE DE GUADASSUAR INFORMA I i II

I
EL “DESPILFARRO” OCASIONAT PEL PP I AMB UN DEUTE DE MÉS DE 8.000.000 D’EUROS EN L’AJUNTAMENT DE GUADASSUAR, HO PAGUEM ENTRE TOTS.
El PP ha elevat el deute del nostre Ajuntament de forma desorbitada. Este deute el pagarem a través de l’impost de la contribució urbana elevant-la en dos anys més d’un 20 % durant els anys 2012 i 2013. Els pròxims 8 o 10 anys, el PP l’elevarà un 2 % com a mínim cada any. A més ha elevat la taxa de tractament del fem, un 50 % respecte a l’any anterior i un 200 % respecte a l’any 2009.
El govern del PP de Rajoy pretén eliminar el registre civil dels ajuntaments. Les conseqüències d’esta decisió és que els servicis del registre civil: partides de naixement, certificats de defunció, matrimonis, naixements, fe de vida i la resta de servicis, es privatitzaran i haurem de pagar la tarifa corresponent per aquest servici que ha sigut gratuït durant més de 150 anys. Nosaltres el Grup socialista de Guadassuar presentarem en l’Ajuntament del nostre poble una proposta per a demanar al govern de Rajoy que reconsidere esta situació, i el PP de l’Ajuntament de Guadassuar no ha admès esta proposta.
El govern del PP de Rajoy també pretén eliminar els servicis socials dels ajuntaments. Significa que l’atenció a domicili a les persones necessitades desapareixerà, com també l’atenció que proporcionen la treballador social i la psicòloga a les persones que ho necessiten. Nosaltres el Grup socialista de Guadassuar presentarem en l’Ajuntament una proposició per a demanar a Rajoy que reconsidere esta situació i el PP de l’Ajuntament no ha admès esta proposta.
I un altra vegada tornem a l’avinguda de la Diputació!. El PP vol invertir altres 100.000 euros en l'esmentada avinguda. La proposta del grup socialista és que eixos diners s’utilitzen donant treball a les persones desocupades de Guadassuar, netejant els camins rurals del nostre terme. L’agricultura és en estos moments, la principal font d’ingressos del nostre poble i el PP té este sector completament oblidat.
II
Com sempre, l’alcalde de Guadassuar diu la veritat a mitges o intenta auto complaure’s, explicant l’inexplicable en la seua nefasta gestió, tant al front de l’Ajuntament de Guadassuar com al capdavant del Consorci Ribera-Valldigna.
Primer: atribueix al PSOE la culpa de que la planta de fem estiga en Guadassuar, quan ell mateix reconeix que era alcalde en eixos moments i per tant, és ell el qual s’haguera pogut negar a que es realitzés la esmentada instal·lació. Solament ell és el culpable.
Segon: oblida que foren Francisco Blasco, president de la Diputació, i Rafael Blasco, conseller d’obres públiques i urbanisme, els quals li van “PROPOSAR” (SOLAMENT LI PROPOSAREN) la instal·lació de la planta de fem i que aquest últim home va ser expulsat fa 20 anys del PSOE per irregularitats. NO DIU, que aquesta persona està des de fa 20 anys en les files del PP. I se calla que està en espera de juí per presumptament comprar en Miami pisos i iots amb diners de tots els valencians (al mateix temps que governava amb el PP), diners destinats a pal·liar la fam de xiquets menuts d’altres països necessitats, o de la construcció d’un hospital quan el terratrèmol d’Haití. Expulsarem en el seu dia un presumpte corrupte i el PP el va arreplegar.
Tercer: no explica que la seua mala gestió del cobrament de rebuts ha provocat que se deixen de cobrar 6 milions de euros en rebuts del fem i això provoca un 20 % de sobre-costos en els rebuts. No explica que abans  els rebuts els gestionava l’ajuntament sense càrrec addicional i ara se ha privatitzat el cobrament, tenen un cost de 5% per rebut. Una bona gestió estalviaria al voltant de 15 euros per rebut a tota la comarca.
Quart: dona estadístiques dient que som més barats que altres comarques, però no diu que en aquesta comarca que consta de 52 poble, ocupem el dècim lloc en el preu més elevat. VA PROMETRE QUE ANAVA A SER GRATUÏT EL TRACTAMENT DEL FEM, I EL RESULTAT ÉS QUE SOM DELS QUE MÉS PAGUEM.
Quint: El resultat de la seua deplorable gestió és que a nosaltres els guadassuarencs ens costava fa 3 o 4 anys aquesta taxa de 22 euros i ara paguem 65 euros.
On estan els diners que diu que cobra de la planta i que segons la seua promesa eren per al poble? No deuria explicar com s’ho gasta?
El PP de Guadassuar també ha distribuït per les cases del poble el seu escrit. Els costa, com a tot el PP donar explicacions. S’han oblidat explicar el principal: Com han arribat a endeutar l’Ajuntament de Guadassuar en 8 milions d’euros? (ells diuen que menys). Conten que tenen un Pla d’Ajust però, no l'expliquen. Bo, quelcom així com que l'amortitzaran en 10 anys amb els pressupostos anuals. Volem que com a veïns i contribuents ens informen Què partides pujaran i quant?.
Sobre el tema de la Planta de residus urbans, amenacen que tenen molta documentació gràfica de l’abocador durant els anys 91-95, en els quals el govern local estava en mans del PSOE. (Pareix una amenaça, no?). Perquè, he de dir que no sols d’eixa època, tenen la documentació de tots els anys d’existència de la Planta, atés que molts de vostés i en especial u, està connectat allí des de fa moltíííssim temps. Hala, ja sap el que ha de fer a publicar documentació!. Li recorde que en el lloc de la foto va estar molt de temps un guarda jurat que no permetia el pas i també explique’ns com es va omplir l'abocador, si ja s’han plantat arbres i si la propietat és de l’ajuntament.

I finalment felicitar-los per la taula del final, clara i diàfana de com estalvien els regidors del PP i els altres grups són uns aprofitats. 

3 comentaris:

  1. Bon dia, sóc Domingo Añó, treballe per a una empresa privada i vaig entrar en la Planta passant un procés de selecció de personal, sóc llicenciat en Geografia i Història, doctorando en Geografia, tinc el CAP i la DEI de Secundària, formació en auditories en gestió de qualitat i medi ambient segons les normes ISO 9000 i 14001, vaig ser el responsable de cerfificar l'any 1999 la Planta de Guadassuar en AENOR en el sistema de gestió de la qualitat (va ser la primera a Espanya). No vull entrar en les meues valoracions personals del seu treball docent, ni de la situació de l'abocador quand vosté era alcalde , només dir que és injust dir-me connectat, ja que el poc que tinc m'ha costat molt de treball i esforç, i la meua dedicació a la politica local és totalment vocacional.

    ResponElimina
  2. En primer lloc vull deixar ben clar que no apareix el seu nom en cap lloc del meu escrit. En segon lloc que respectaré el seu escrit perquè aclarisca l’opinió del lector que ho desitge. En tercer lloc, vosté com a president (crec) local del PP si que li considere responsable de l’escrit que ha repartit el seu partit i de l’amenaça vetlada que faig constància. També li haguera agraït que haguera aclarit les preguntes que a continuació faig. De totes maneres gràcies per seguir el meu blog i espere que continue aclarint aquelles coses que desitge.

    ResponElimina
  3. no n'hi ha que dir connectat, cal dir "enxufat", que nerviós deu estar u quan no el nomenen i es sent al·ludit..
    y tu mas..

    ResponElimina

contador de visites