dijous, 4 de juliol del 2013

XX VOLTA A PEU A GUADASSUAR I RECUPERACIÓ DE FESTEJOS TAURINS

El Club Atletisme de Guadassuar organitza, per alpròxim
dia dijous 4 de juliol d’enguany, la “XX edició de la volta a peu a Guadassuar”.
Esta carrera popular constarà de dos modalitats una per a xiquets on la inscripció és gratuïta i una altra modalitat absoluta la inscripció de la qual solidària serà d'un euro i que tindrà una distància de 8.000 metres.
L’eixida es realitzarà, a les 18:00 per a infantils i a les 20:00 hores per a la prova absoluta, en la Plaça Reginaldo Barberà on també s’ubicarà la meta. Les inscripcions es podran realitzar fins mitja hora abans de l’inici de les proves.
Guadassuar (València) recupera els festejos taurins després de 10 anys de la mà d’Art i Emoció
 2 juliol 2013
*La firma especialitzada en l’organització de festejos taurins populars organitzarà una fira taurina entre el 8 i el 12 d’agost *Art i Emoció també s’encarregarà del cicle taurí de Xeraco (València) Guadassuar (València) recuperarà els festejos taurins després de 10 anys. Serà del 8 al 12 d’agost quan de la mà de la firma Art i Emoció, especialitzada en l’organització de festejos taurins populars i coneguda pel seu grup de retalladors, els bous tornen a la localitat. El recinte obrirà les seues portes la nit del 8 d’agost amb una important actuació musical. No obstant això, caldrà esperar fins a l’endemà, divendres 9 d’agost, per a poder disfrutar dels cinc espectacles taurins programats per Art i Emoció gràcies a la confiança depositada pels Festers de Sant Roc 2013.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites