dilluns, 26 d’agost de 2013

No
Levante EMV 25.08.2013 - Juan José Millás
L’assumpte s’ha posat seriós. Ha arribat el moment de mesurar el que un diu perquè el PP ha anunciat que emprendrà accions judicials contra els que afirmen que va tindre una caixa B. El PP no va tindre, per tant, una caixa B. Per si no haguera quedat clar, ho repetim: el PP no va tindre una caixa B, és a dir, no va portar una comptabilitat paral·lela, no va repartir sobresous en sobres marrons amb bitllets de 500 euros, no va rebre tampoc donacions irregulars, no va concedir contractes als que pagaven la mossegada. Li té un tant pànic a les accions judicials i als tribunals que val més començar a temptar-se la roba. El PP no va mantindre en la seua nòmina a un presumpte gàngster, de nom Bárcenas, quan sobraven indicis que este senyor s’havia enriquit amb els menuts de la inexistent caixa B. Mariano Rajoy no va enviar missatges de suport a Al Capone ni va decidir que se li mantinguera el cotxe oficial, la secretària i el despatx. Tampoc li va pagar els advocats, que ens van eixir per un pico. O que ens haurien eixit per un pico, millor dit, en el cas que el PP, finançat al 95 % amb fons públics, els haguera abonat els honoraris que no els va abonar, a pesar del que hem llegit en la premsa i escoltat en els telenotícies.

Pleits tingues i els guanyes, diu el refrany. Significa que un juí et pot destrossar la vida inclús encara que els jutges t’acaben donant la raó. Convé prendre’s seriosament, per tant, l’avís del PP sobre les accions judicials que emprendrà contra qualsevol que aferme o insinue el que s’ha dit més amunt. La veritat és que fins ara mateix ho ha afermat tot el món, inclosa gent del PP. Però Carlos Floriano ha amenaçat, volem pensar, als que s’atrevisquen a fer-ho en el futur. Carlos Floriano, per cert, no és aquell senyor que es va presentar en una roda de premsa per a defendre’s d’això de Bárcenas assegurant que, amb la reforma laboral en la mà, no el podien despedir perquè es presentava en la magistratura de treball i els muntava un ciri. No era Carlos Floriano, no era ningú, nosaltres no volem embolics amb la justícia perquè hem llegit a Kafka, etcètera. Els papers de l’extresorer no existixen, Cospedal mai va pronunciar això de l’acomiadament en diferit. En altres paraules, ací no ha passat res i tot el món és bo. Que tinguen vostés bon dia.

Jo NO crec que els únics responsables siguen Lapuerta, Sanchis i Bárcenas. NO han sigut els únics beneficiats. NO han sigut els correus que s’han portat els diners a paradisos fiscals. NO han transferit els diners a Argentina. NO han comprat la finca de llimes que abastix a la Coca Cola. Esta finca NO és la tapadora del finançament irregular del PP. Per tant el PP NO té finançament irregular. Pel que es deduïx que, la majoria d’espanyols són panolis.

1 comentari:

  1. És que la majoria d'espanyols, si que som panolis, per no dir altra cosa.
    Les pròximes eleccions els tornarem a donar la majoria absoluta al PP??
    Mentrestant seguirem sent panolis

    ResponElimina

contador de visites