dijous, 19 de setembre del 2013

¡A LA MIERDA!


Ja he trobat el lloc on José Antonio Labordeta enviava a tota eixa gent: GUADASSUAR. Em fa la impressió que cap polític de la població es dóna una volta de tant en tant per a veure el poble. Els veïns pareix que tampoc passegen pels carrers i gaudixen dels parcs i jardins. Jo em done el meu passeig tots els dies i encara que vaig sense ulleres les veig i vaig amb atenció de no xafar-les. És un fàstic!. Per allà on passes està ple de merdes. Són pocs els ciutadans/es que arrepleguen els excrements de les seues mascotes. Em pareix molt bé que les cuiden però que no ens deixen regals que ningú desitja i menys en les portes de les nostres cases, els nostres carrers i els nostres jardins.
En l’ordenança de “BON GOVERN I CONVIVÈNCIA CIUTADANA” de l’ajuntament de Guadassuar
Capítol I Art. 8 apd. d.- En els béns públics s’ha de respectar la higiene pública i queda prohibida qualsevol acció en demèrit d’esta obligació.
Apd. n.- Queda prohibit deixar que els animals de companyia realitzen les seues necessitats fisiològiques en la via o espais públics.
Art. 57 apd. 1.- Les infraccions seran sancionades amb multa de fins a 300 euros i sense perjuí que siga procedent la imposició d’una multa superior per determinació de la legislació sectorial.
Que les autoritats facen cumplir-la i manen netejar el poble, per favor!. 

1 comentari:

  1. Seria interesant saber qui es el responsable de mantindre el poble net i de fer cumplir les ordenances, marranos!

    ResponElimina

contador de visites