dilluns, 30 de setembre del 2013

AMICS DEL COL·LEGI P.MANYANET DE REUS

Dissabte passat rep la visita dels meus amics del col·legi P. Manyanet de Reus. El motiu no era un altre que realitzar una visita a la tomba del meu germà Joaquin, recordant que, entre moltes coses, fa 25 anys junts (comunitat, pares d’alumnes i professors) van promoure el cros que en el seu moment s'anomenava Caietà Cornet i ara porta el nom del col·legi i memorial P. Joaquim Roig. Vam fer la visita prevista al cementeri i vam resar una oració.
La resta de la jornada va ser una visita guiada pel cronista del poble Enric Mut. En l’església ens esperava el Sr. Rector de la parròquia D. Javier. D’allí vam passar a la biblioteca municipal i a l’Ermita de Sant Roc.

El matí no va donar temps per a més. Vam dinar paella, com és natural, en el poliesportiu privat, vam fer un passeig per la contornada camps de taronges i caquis i ens despedim fins a la nostra visita a Reus el pròxim mes de novembre per a assistir com cada any al cros. Gràcies a tots els que vau estar acompanyant-nos, sou uns bons amics. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites