dissabte, 21 de setembre del 2013

COMPLEX D'ALT RENDIMENT ESPORTIU 2

La crisi també frustra a Guadassuar el complex esportiu de 20 milions
levante EMV 19.09.2013 Carlos Alos
 El complex esportiu de Guadassuar en el que una empresa invertiria uns 20 milions d’euros també s’ha esfumat amb la crisi. El projecte ha quedat completament aparcat, segons va reconéixer ahir l’alcalde, José Ribera, després que l’empresa Proelit València 2011, S. L., que va presentar el projecte, «haja deixat des de fa mesos de donar senyals de vida», segons l’alcalde. Ribera va assegurar que els representants de l’empresa van sol·licitar la declaració d’interés comunitari davant de la conselleria de Medi Ambient i van presentar el seu projecte per a instal·lar-se a Guadassuar. Entre els promotors del complex esportiu figurava un grup d’inversors espanyols i estrangers, entre ells àrabs i indis, segons van explicar en el seu moment. Estos van mostrar el seu interés en el projecte de construcció d’un club de camp, que pretenia obrir les seues portes en 2015, segons van assegurar llavors.
Tota la informació sobre este assumpte ho vaig publicar en este blog el divendres 24 de febrer de 2012 amb el títol I VAN...+1, i vaig fer el comentari següent:
Per que ens entenguem millor els veïns de Guadassuar és tracta de la finca que diem de Paco Camíno. De la mateixa manera que no vam trobar suficients alemanys i anglesos per a omplir els xalets, hotel, col·legi etc. del PAI del golf del Pi Redó, la meua pregunta és: On trobarem tants esportistes d’elit, especialment que sàpien jugar al polo, si no portem a totes les famílies reials d’europa i part de l’estranger. Açò m’ol a “conte xino”. El que si que tindrem ubicat en el nostre poble, vullguem o no, és l’abocador de fem.
No escarmentem. Prenen per panolis als veïns/es. Ací l’única cosa que és segur és “EL MACRO ABOCADOR DE FEM” I la gent no reacciona!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites