divendres, 10 de gener de 2014

COMENCEN ELS ACTES FESTES PATRONALS DE GUADASSUAR

Divendres 10 de gener
A les 19.30h, INAUGURACIÓ de l'Exposició Col·lectiva del “ III Concurs Nacional de pintura l'aire lliure Vila de Guadassuar 2013” a la Sala D’exposicions del Centre Cultural de Guadassuar.

A les 20.00h, INAUGURACIÓ de l'Exposició del “Concurs de Cartells GUADASSUAR EN FIRA 2014” a la Sala d’exposicions del Centre Cultural de Guadassuar i la INAUGURACIÓ de l'Exposició dels treballs guanyadors del “Concurs de Dibuix i Pintura per a escolars de la Fira de 2014” a l'espai d’Imatge del Centre Cultural de Guadassuar.

A les 20.30h, ENTREGA DE GUARDONS al guanyador del “Concurs de Cartells GUADASSUAR EN FIRA 2014” a la Sala de Conferències del Centre Cultural de Guadassuar.

Diumenge 12 de gener

A les 10.00h, ESMORZAR POPULAR dels Festers i Festeres de Sant Vicent Màrtir i la Divina Aurora de 2014, que tindrà lloc a la Plaça de la Generalitat junt al Nou Ajuntament.

A les 11.00h, CERCAVILA DE LES XARANGUES que realitzaran passa carrers per tota la nostra localitat per acabar concentrant-se al lloc on s’estarà realitzant l’esmorzar. PLÁNOL A.

A les 12.00h, EXHIBICIÓ DE LES XARANGUES al la Plaça de la Generalitat Valenciana per tant de mostrar a tots els assistents a l’esmorzar popular el seu bon fer per part de totes elles.

Patrocinen i organitzen els Festers i Festeres de Sant Vicent Màrtir i la Divina Aurora de 2014 amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Guadassuar. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites