dimecres, 22 de gener del 2014

DIA DE "LA REPARTICIÓ DE LA CARN"


A les 15:30h carrosses preparades, dolçainers amb els gegants i capgrossos, banda de música, festers, festeres, autoritats, “els amics de la repartició de la carn” i públic en general, amb un fred que calambuc fins a la medul·la, va donar començament “LA REPARTICIÓ DE LA CARN”, acte carregat de simbolisme i de memòria per a tots els guadassuarencs/es. Gran participació tant en l’acompanyament com de gent durant tot el recorregut. A poc a poc vam anar entrant en calor i l’ambient es va fer més efusiu amb l’ajuda de les bones pastes i la mistela que contínuament se’ns oferia. Al final el pregó de Julio Tormo des del balcó de l’ajuntament i el ball del bolero de Guadassuar (ens quedarem amb les ganes de veure “el fandanguet de guadassuar). Un any més tot va eixir a la perfecció.  




2 comentaris:

  1. Segons els integrants del Bolero, el fandanguet no es va ballar per que cap responsable es va ficar primer en contacte amb ells per a consultar-ho.

    Un ball s'ha d'assajar primer, és clar que no son professionals ni cobren per això, però per a fer les coses mal fetes (sent conscients) no es fan, cosa que en aquest poble mai s'ha fet.. "primero, nosotros lo hacemos.. luego ya veremos"
    Lo dit, publicar al llibre dels festers, que es ballaria el fandanguet, sense haver-ho consultat, denota la poca cordura alguns.

    I si per sort el/la responsable d'açò llegeix aquest article (que m'estranyaria molt) que done la seva versió, ja que després els que no fan les coses son els del bolero

    ResponElimina
  2. L’explicació per part del bolero ens pareix aclaridora i sensata. L’altra part ja sap que té el blog a la seua disposició. Gràcies.

    ResponElimina

contador de visites