diumenge, 30 de març del 2014

DESCANSA EN PAU ADOLFO SUÁREZ


LES MILLORS FRASES D’ADOLFO SUÁREZ
El Economista.es 25-03-2014
1.      La vida sempre et dóna dos opcions: la còmoda i la difícil. Quan dubtes tria sempre la difícil, perquè així sempre estaràs segur que no ha sigut la comoditat la que ha triat per tu.
2.      El futur no està escrit, perquè només el poble pot escriure'l.
3.      Puc prometre i promet...
4.      Un polític no pot ser un home fred. La seua primera obligació és no convertir-se en un autòmat. Ha de recordar que cada una de les seues decisions afecta sers humans. A uns beneficia i a altres perjudica. I ha de recordar sempre als perjudicats.
5.      Hi ha quelcom que ni tan sols déu va poder negar als hòmens: la llibertat.
6.      Brinde pel poble espanyol, esperant que tinga uns dirigents millors que els que actualment posseïx.
7.      Aquells que aconseguixen el poder amb demagògia acaben fent-li pagar al país un preu molt car.
8.      Hi ha encreuaments tant en la nostra pròpia vida personal com en la història dels pobles en què unisc ha de preguntar-se, serena i objectivament, si presta un millor servici a la col·lectivitat romàs en el seu lloc o renunciant a ell.
9.      Pertanc per convicció i tarannà a una majoria de ciutadans que desitja parlar un llenguatge moderat, de concòrdia i conciliació.
10.  Els hem fet creure que la democràcia resoldria tots els grans mals que poden existir a Espanya... I no era cert. La democràcia és només un sistema de convivència. El menys roín dels que existixen.
He preferit honrar la memòria d’Adolfo Suárez amb les seues pròpies frases, i no amb totes les coses que sobre ell s’han dit i escrit estos dies. De les quals unes s’han dit des del cor i altres des de la hipocresia: Per a estos últims arreplegue la vinyeta significativa de Pandelet. El que vas fer, fet està. Va poder ser millor o pitjor, mai ho sabrem, vull pensar que el millor que vas saber, poder , el deixaren fer i vas creure, des de la sinceritat i l’honradesa. Descansa en pau. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites