diumenge, 3 d’agost del 2014

GUADASSUAR ESTÀ D'ENHORABONA (DIU L'ALCALDE)

Les obres de construcció de la nova planta de voluminosos de Guadassuar començaran a finals de setembre
L’Ajuntament va aprovar en el Ple d’ahir el Pla Especial Urbanístic per a les infraestructures de tractament del Consorci
L’Ajuntament de Guadassuar va aprovar en el Ple d’ahir el Pla Especial Urbanístic per a les infraestructures de tractament del Consorci gràcies als vots de l’Equip de Govern que dirigix José Ribera. La planta ocuparà una nau de 3.000 metres quadrats, donarà ocupació a 60 persones i costarà prop de 9 milions d’euros. L’Ajuntament de Guadassuar va aprovar ahir, en el ple ordinari de la localitat, el Pla Especial Urbanístic per a les infraestructures de tractament de residus del Consorci Ribera i Valldigna de manera inicial, la qual cosa suposa, en la pràctica, la llum verda del consistori que presidix José Ribera, a les obres d’adequació de la primera i més important infraestructura del nou pla de gestió del Consorci, la Planta de Voluminosos que s’ubicarà junt a la Planta de Residus actual.

Amb l’aprovació per part de l’Ajuntament de Guadassuar, els tràmits per a la construcció del complex de tractament i eliminació de residus de Guadassuar seguixen a bon terme, encara que la primera infraestructura que es construirà i es posarà en marxa serà la denominada Planta de Voluminosos que permetrà tractar adequadament els residus més voluminosos dels municipis del Consorci, impossibles de tractar amb les infraestructures actuals.

A partir d’esta aprovació, s’espera que l’autorització ambiental integrada de les instal·lacions quede resolta per la Conselleria de Medi Ambient durant el mes de setembre, per la qual cosa podran iniciar-se les obres de construcció.

Per al municipi de Guadassuar, la construcció d’esta Planta suposarà uns beneficis socials molt importants, perquè es preveu la creació de 60 llocs de treball directes en la dita Planta, més tots els beneficis per llicències, ocupacions i treballs indirectes que rebrà lògicament el municipi receptor. L’Alcalde de Guadassuar, José Ribera, ha manifestat la seua enorme satisfacció per esta fita que gràcies “a la gestió i a l’impuls d’este Govern crearà 60 ocupacions en el nostre municipi, que és un dels grans objectius que tinc com a Alcalde esta legislatura. Guadassuar hui està d’enhorabona”.

Esta Planta de Voluminosos ocuparà una nau de 3.000 metres quadrats d’edificació en una parcel·la de 10.000 metres i suposarà una inversió pròxima als 9 milions d’euros.
He buscat en la web de l’ajuntament l’acta del Ple, però l’última és del mes de març. Volia informar-me, si constava, el perquè tots els regidors/es de l’oposició havien votat en contra. Com és sabut sóc contrari a tot el que supose anar rebent tot el fem... de la comarca, en el nostre terme municipal. En l’escrit menciona dos o tres vegades els beneficis que suposarà per al nostre poble, podem mencionar: 60 llocs de treball, que jo sàpia ningú pot confirmar-nos quants seran per a gent del poble. Després els beneficis per llicència, ocupacions i treballs indirectes, no vull que ens diguen amb exactitud quins seran, però sí que almenys els quantifiquen pressupostàriament. En definitiva, si l’alcalde està content, els veïns potser no. I continue preguntant, si és una ganga, perquè la resta d’alcaldes del PP no ho volen en el seu municipi?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites