diumenge, 14 de desembre del 2014

FULL INFORMATIU DESEMBRE PSPV-PSOE DE GUADASSUAR (2)

COM QUE NO SON CAPAÇOS D’EXPLICAR-LA, HO FAREM NOSALTRES:
LA RUÏNA A QUÈ ENS HAN PORTAT EL PP DE GUADASSUAR
           Fins ara sabíem que el deute “oficial” de l'Ajuntament de Guadassuar ascendeix a més de 6 milions d'Euros (provocat única i exclusivament pel PP), és a dir, un deute per habitant de més de 1.000 Euros, una de les xifres més altes de la comarca de la Ribera. I poc a poc anem assabentant-nos de l'existència de molts altres “deutes ocults” de l'Ajuntament produït per la nefasta gestió i els “desgavells” del Sr. José Ribera Añó i del PP de Guadassuar.
           Un dels tants despropòsits en què ens ”va embarcar” el nostre alcalde, va ser l'urbanització de nous sòls industrials destinats a la implantació d'activitats altament molestes, insalubres, nocives i perilloses en la zona de la “Garrofera” (indústries altament contaminants), amb el projecte de posar en funcionament un descomunal Polígon de prop'd’1 milió de metres quadrats.  
           l’any 2008 l'Ajuntament, amb l'únic vot a favor del PP, va aprovar l'adjudicació de la condició d'agent urbanitzador d’este descomunal Polígon a una empresa privada, tot i que, ni tan sols s'havia aprovat per part de la Generalitat, ni existia marc legal per a això, i va encarregar a eixa mateixa empresa la redacció dels plans urbanístics necessaris i dels projectes de reparcel·lació i d'urbanització.
           El mes d'abril d'eixe mateix any el Sr. Alcalde va aprovar el desenvolupament de la zona,   on una primera actuació suposava un import total de prop de 17,3 milions d'Euros. Va emetre una primera liquidació de mes d'1,1 milions d'Euros, i va pretendre fer pagar als propietaris del sòl, per a fer front, entre d’altres despeses, als honoraris tècnics de redacció dels projectes que s'havien encarregat a l'empresa urbanitzadora. 
           La major part dels propietaris afectats és van negar, ja que eren conscients de la il·legalitat, i alguns d'ells van interposar recursos contra les esmentades decisions. Un d'ells va ser resolt pel Jutjat del Contenciós Administratiu núm. 2 de València per mitjà de sentència de 16 de desembre del 2010, i en la mateixa, la magistrada va declarar la nul·litat radical i de ple dret de la resolució d’Alcaldia del mes d'abril del 2008, amb expressa condemna en costos processals a l'Ajuntament.
           l’alcalde va decidir interposar recurs d'apel·lació contra la sentència, i fa pocs dies (26 d'octubre) s'ha vist forçat, davant dels informes jurídics emesos que anunciaven la pròxima emissió d'una sentència desestimatòria per l'apel·lació formulada per l'Ajuntament, a desistir en el recurs, amb la qual cosa la sentència de l'any 2010 ha quedat ja ferma. La corporació municipal ha degut pagar a l'empresa urbanitzadora l’import dels projectes urbanístics que va elaborar l'any 2008, per un import total d'uns 858.000 Euros, mes els interessos, i tot açò, sabent que els esmentats documents han sigut declarats judicials nuls de ple dret.  
           La mateixa empresa, ha instat a l'Ajuntament una resolució formal al no haver-se aprovat definitivament els instruments de planejament necessaris per al desenvolupament  urbanístic de la zona, amb una petició d'indemnització de reclamació de “lucre cessant” que s'ha valorat en mes de 900.000 Euros, sent este un conflicte que probablement acaben resolent els tribunals, amb el risc mes que evident d'una condemna municipal que obligue a fer front a la despesa.
LA SITUACIÓ JURÍDICA I ECONÒMICA ACTUAL QUE HI HA DEIXAT EL SR. RIBERA A l’AJUNTAMENT ÉS VERTADERAMENT PAVOROSA
Les idees del Sr. Ribera com els “camps de golf”, les “urbanitzacions de luxe”, els “centres de convencions”, els aeroports i els descomunals polígons industrials que s’anunciaven fa pocs anys, estan passant factura a les arques municipals El Sr. Ribera ha fet gastar milions d'euros de diners municipals en obres sense cap sentit (garatges sense cotxes, edificis sense cap ús,...) i ha adjudicat contractes que els tribunals han anul·lat per il·legals i que han suposat increments elevats de tarifes (concessió de l'aigua potable) i ara l'Ajuntament (és a dir tots els veïns de Guadassuar) estem fent front a les conseqüències de les seues bogeries.
           Este PP que ens acusa d’informar el poble, és el mateix que no és capaç de contar als ciutadans de Guadassuar quina és la situació real en què és troba l’Ajuntament: NO HAN DESMENTIT QUE EL POBLE FA TRES ANYS DEVIA 8 MILIONS d’EUROS, I QUE DURANT AQUESTOS TRES ANYS HEM PAGAT 1 MILIÓ d’EUROS EN INTERESSOS. No ho desmenteixen perquè no és mentida, perquè a diferència d’ells, nosaltres diguem VERITATS.

Hem arribat a tot este despropòsit perquè, no hi ha responsabilitat judicial de les males decisions en la gestió realitzada. És una impunitat total, demostrant que això amb el seu diners no ho farien. En canvi utilitzen els diners de la gent del poble per a realitzar tot tipus d’obres i realitzacions faraòniques absurdes, per inútils i impossibles de mantindre. Continuarem mantenint les seues fantasies? No les pagaran ells!!! ANEM A RETIRAR-LOS PER UNA TEMPORADA LLARGA.

2 comentaris:

  1. Al any 2009 i per a protocol del Sr. Alcalde s'aprobaren en els presupostos145.000 euros. El significat del qual és que el Sr. Alcalde s'aprova més de 24 milions de pessetes de lliure disposició per a gastar en el que al li vinga en gana. Si a això li sumem els 7 milions de pessetes de sou del Sr. Alcalde i els 14 milions de pessetes dels 7 restants regidors del PP, fàcilment es comprova que és un "pastó" el que paguem tots per una deficient gestió dels nostres diners. Amb aquestos desproposits al alcalde no li fan falta TARJETES D'OR. AIXÓ ES UNA TARJETA BLACK EN TOTA REGLA.

    ResponElimina
  2. HOME, LA CONSIGNA DE ABANS ERA: "DEMANEU, SERÀ PER DINERS!!!!" I ELS CONVITS I ELS MARISC ANAVA PER DALT EL CAP.
    LA XIFRA SERIA ESCANDALOSA AMB ELS SEUS DINERS, PERÒ, AMB ELS DELS DEMÉS ÉS UN ESCARNI I UNA BURLA.

    ResponElimina

contador de visites