dimecres, 4 de març del 2015

"AGROGUADASSUAR" XXII FIRA AGRÍCOLA INDUSTRIAL DE LA RIBERA

DIVENDRES 6 DE MARÇ. 16.00h, OBERTURA  DE LA FIRA.
18.30 h. INAUGURACIÓ d’AGROGUADASSUAR 2014, a càrrec de les Autoritats convidades, Alcalde i Consistori de l'Ajuntament de Guadassuar, President i Comité Organitzador d' Agroguadassuar i veïns i veïnes de la nostra localitat.
19.00h, PASSACARRER de Dolçaina i Tabal pel recinte firal AGROGUADASSUAR 2014.
19.30h INAUGUARACIÓ ESPAI TRADICIONAL amb apers i carros antics, exhibició dels oficis antics del camp, el Ferrer treballant en la garrotxa, del Guarnicioner i el taller del colgant de pell amb la inicial marcada al colp,etc..
19:30h a 21.30h, EXPOSICIÓ d’animals per treballar el camp, viatjar o transportar mercaderies,… carros, apers i ferramentes tradicionals per als llegets del camp. També trobarem galliners, conillers, carrusels de cavallets i jocs tradicionals per als mes xicotets de la casa...
21.30h, VI d’HONOR DE l’EXPOSITOR a l’Espai Gastronòmic situat a la Plaça de la Generalitat Valenciana per als Autoritats i la resta d’invitats a l’acte.
Dissabte 7 de març. 10.00h: OBERTURA DE LA FIRA.
10.00h: OBERTURA de la Fira del Llibre ecològic i mediambiental AGROGUADASSUAR 2014. A la compra d’un llibre o Cd la Fira Agrícola et regala un altre exemplar.
10:00h a 14.00h. EXHIBICIÓ DELS TREBALLS D’AGULLA I AGULLA, bainita, password, boixets... a l’Espai Multidisciplinari situat a la Plaça de la Generalitat Valenciana.
11.00h a 21:30h L’ESPAI TRADICIONAL situat al carrer Marques de Sotelo estarà obert amb exhibició dels oficis antics del camp, el Ferrer treballant en la garrotxa, del Guarnicioner treballant la pell, etc.. i l’EXPOSICIÓ, d’animals per treballar el camp, viatjar o transportar mercaderies, així com carros, apers i ferramentes per als llegets del camp.
11.00h i fins els 14.30h. EXHIBICIÓ DE TIR I ARROSEGAMENT EN LA MODALITAT DE TIRASET AMISTÓS, a l’àrea de munta de cavalls en l’Avinguda de la Diputació junt a la Plaça Lluis Vives. Vint cavalleries convidades ens faran gaudir de l'arrossegament del Barquet que ens recordarà com és treia l'arròs al camp, amb carro d'un, de dos i de tres animals si els carreters s'animen...
Diumenge 8 de Març. 10.00h: OBERTURA DE LA FIRA.
10.00h, “III EXHIBICIÓ DE MOTOS CLÀSSIQUES” al Circuit Urbà d’ AGROGUADASSUAR. l’eixida tindrà lloc al carrer Tinent Mut, i circularà pels carrers Mestres Serrano, Vicente Pellicer Arándiga, Joan XXIII, Alginet i Avinguda de la Diputació de València per acabar al lloc de partida.
19:30h, l’Alcalde de Guadassuar i resta del Consistori junt al President i Comité Organitzador d’AGROGUADASSUAR, visitaren tots els expositors per agrair-los la seua participació i convidar-los a la propera edició de la Fira.
20:30h, CLOENDA DE LA FIRA.

HUI, DIJOUS MERCAT AL CARRER DEL CRIST
Si voleu passar un cap de setmana agradable i fer un passeig amb l'oratge primaveral que ens va a acompanyar, vos suggerisc que vingueu a visitar agroguadassuar, la fira agrícola industrial de la Ribera. Estem ja en la 22ena. edició. Una llarga trajectòria l’avala així com la gent de la Ribera que cada any la visita. No he posat tots els actes que ens han preparat la junta, molt diversos i interessants. Xe!!!, vos va a agradar!!!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites