dilluns, 2 de març de 2015

JOSÉ "PEPE" MUJICA: "YO NO SOY POBRE"

“Yo no soy pobre, pobres son los que creen que yo soy pobre.Tengo pocas cosas, es cierto, las mínimas, pero sólo para poder ser rico.
Quiero tener tiempo para dedicarlo a las cosas que me motivan. Y si tuviera muchas cosas tendría que ocuparme de atenderlas y no podría hacer lo que realmente me gusta. Esa es la verdadera libertad, la austeridad, el consumir poco.La casa pequeña, para poder dedicar el tiempo a lo que verdaderamente disfruto. Si no, tendría que tener una empleada y ya tendría una interventora dentro de la casa. Y si tengo muchas cosas me tengo que dedicar a cuidarlas para que no me las lleven. No, con tres piecitas me alcanza. Les pasamos la escoba entre la vieja y yo; y ya, se acabó. Entonces sí tenemos tiempo para lo que realmente nos entusiasma. No somos pobres”.

Pepe Mújica, ha sigut un president excepcional. Excepcional, amb una visió de la vida diferent del que normalment nosaltres pensem. Potser, siga perquè en el seu país Uruguai, la majoria de la gent pensa com ell i per això el van triar. Mújica ha acabat la seua legislatura i se n’ha anat a viure de la mateixa manera que va viure com a president. Ací no hi ha trampes ni cartó. No hi ha porta giratòria, ni diners en paradisos fiscals. Escric açò perquè, contrasta amb el que ací al nostre país Espanya, està succeint. La corrupció dels diners. I perquè em recorde del meu nebot Camilo que està allí, acabe, ell ens podria contar millor el positiu i les coses negatives que té i han tingut per a Uruguai un president com José Mújica. De totes formes vull expresar la meua admiració a la seua filosofía de la vida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites