dissabte, 19 de desembre del 2009

AMICS 2

El temps hui ha sigut el nostre aliat. Amb puntualitat, a les 11 segons l’horari previst, es presentaven a Guadassuar tots els amics i preníem un café en el bar Manxec.                   
Hem fet una excursió dins del terme municipal a la zona recreativa de La Garrofera, situada en plena naturalesa de muntanya.
                
  De tornada al poble, recorrem les instal·lacions del complex poliesportiu i d’ací ens concentrem en el poliesportiu privat, la paella estava quasi feta, Gómez la tasta i li dóna el seu vistiplau.     
Fernando ens dóna de dinar a tots. A les dos en punt donem compte de la mateixa,
            
 acabant amb els "carajillos" i els corresponents discursos felicitant Luis Franco pels seus recents nomenaments. Luis ens dóna les gràcies i com se sent feliç amb la companyia vol celebrar-ho amb nosaltres i ens sol·licita autorització per a pagar-nos el dinar. Nosaltres per a no llevar-li el gust li concedim eixe desig i a més li aguantem el discurs que s’allarga durant una hora (açò és broma), ens suggerix noves propostes i iniciatives que traslladarem als amics d’altres autonomies.
                                
La sobretaula s’allarga amb els records i les rialles. Manolo proposa que la pròxima reunió la fem a Albocàsser. Acabem la jornada cap a les 18:30 amb uns quants anys menys i satisfets de la trobada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites