dimarts, 15 de febrer del 2011

PRESSUPOSTOS MUNICIPALS PER A L'ANY 2011


Estava esperant amb un cert interés els pressupostos de l'Ajuntament de Guadassuar per a l'any 2011. Al mateix temps comprovar com s'havia desenrotllat l'economia, els ingressos, els gastos i els deutes municipals amb proveïdors i entitats financeres, però oh sorpresa!, m'he quedat amb les ganes.
És la primera vegada en la meua vida que sent que Guadassuar prorroga els pressupostos de l'any anterior. Açò haguera sigut fins a normal en l'època que van governar els socialistes perquè eren minoria, però ni així. No sé que s'haja donat cap cas semblant en el món mundial: Com tenint majoria absoluta es prorroguen uns pressupostos?. tan ben fets estaven que duren dos anys, especialment durant la crisi que està obligant a tots els estaments a canviar constantment les previsions?.
Quelcom greu em tem. Estan volent ocultar a l'oposició o al poble el desastre de la gestió econòmica, precisament ara que és any electoral?. No ho sé. Però si que m'agradaria que el pròxim butlletí municipal servira per a aclarir tots els dubtes que han sembrat amb la decisió que han pres el Sr. Alcalde i els regidors del PP. Pot ser, no volen que ens assabentem del balafiament a les mans plenes amb la cèlebre frase: serà per diners?. Està clar! entre altres coses, així també queda prorrogada, sense donar explicacions, la partida dedicada a pagar als 7 Regidors, a més de l'alcalde, cobrant sous que un ajuntament de 6000 veïns no poden sostindre. En compte de dedicar eixos diners i molt més a pal·liar la desocupació, que és la preocupació més urgent que haurien de tindre si realment es preocupen de la gent de la qual són els seus representants. Ni volent es podia fer pitjor. I en compte de fer els canvis pertinents en els pressupostos per a canviar el rumb, els mantenen. Allà amb la seua consciència i la seua integritat. Espere que la gent de Guadassuar tinga en compte com han gastat a les mans plenes durant esta legislatura. Han volgut fer durant esta legislatura moltes obres, moltes realitzacions que no eren necessàries i han perdut el verdader objectiu: preocupar-se de la gent, dels seus veïns, d'aquells que ho estan passant malament. Estic convençut que se'ls va a passar factura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites