divendres, 20 de maig del 2011

SENTIT COMÚ I VERGONYA PP DE GUADASSUAR!

EL SENTIT COMÚ S'HA IMPOST I ENS HA TORNAT A LA REALITAT
El Consell aprova el PGOU de Guadassuar després d'eliminar el PAI amb 6.000 cases i golf
El pla contempla crear sòl residencial per a més de 4.000 vivendes i arribar a 14.000 habitants en 10 anys

P.F.ALZIRA-LEVANTE.EMV-19-05-2011
El Pla General d'Ordenació Urbana d'Algemesí no és l'únic que la Generalitat Valenciana ha volgut desembossar abans d'acabar la legislatura. La Comissió Territorial d'Urbanisme també va aprovar en la seua última sessió el nou pla urbanístic de Guadassuar, del que finalment ha desaparegut qualsevol referència al macroprojecte que plantejava la construcció de més de 6.000 vivendes i dos camps de golf sobre una superfície de 2,5 milions de metres quadrats en la zona coneguda com el Molí Pinet i el Pi Redó, a l'altre costat de la CV-50. ni tan sols es contempla la reserva de sòl que fins a finals de l'any passat defenia l'alcalde, José Ribera, per si alguna vegada una empresa decidia assumir el projecte que la promotora va abandonar.
La supressió d'este ampli sector ha reduït sensiblement les perspectives de creixement del primer document tramitat en 2008, encara que el nou PGOU manté unes previsions de desenrotllament considerables al contemplar la reclassificació com a sòl residencial de quasi 1,2 milions de metres quadrats, en els que poden tindre cabuda més de 4.000 vivendes d'un grandària estàndard de cent metres, segons fonts municipals. En concret, el nou PGOU dissenya una ciutat per a una població de més de 14.000 habitants quan en l'actualitat el municipi compta amb 6.100 veïns. Les àrees residencials es distribuïxen en tres zones com a ampliacions del nucli urbà principal i, entre elles, destaca el sector de l'Alter, amb una superfície de mig milió de metres quadrats.
Cal llegir el programa electoral del PP de l'any 2007. Començava amb una carta de l'alcalde. Entre altres coses Deia: En l'actualitat estem tramitant l'aprovació del Pla General d'Ordenació Urbana. Tot un conjunt d'actuacions que una vegada en vigor, ens proporcionaran els mitjans necessaris per a assolir, si no tots, sí la majoria dels objectius. Actuacions com l'ampliació de la zona residencial, el camp de golf i tots els PAIs en tràmit. Podem afirmar que hem aconseguit el que volíem.
... Especialment les relatives a la tramitació del nou Pla General d'Ordenació Urbana amb la inclusió de totes aquelles actuacions urbanístiques ( cal recordar que els partits de l'oposició les van votar en contra).
La frase que va entre parèntesis també l'escriu l'alcalde. Quina vergonya!. Les previsions del nou pla tampoc se les creu ni les desitgem ningú. Prompte s'haurà de revisar.
Com és natural particularment no em llig el programa electoral del PP. Però mira per on hui m'ha donat per repassar el grau de compliment de l'anterior. M'agradaria que féreu el mateix.  Ho titulaven " 85 propostes per a continuar millorant Guadassuar". Copiaria tots els incompliments, però per poc copie tot el programa i he desistit per a no avorrir-vos. No han complit ni el 15%. Un poquet de per favor i... molta vergonya PP!.
  

1 comentari:

contador de visites