diumenge, 28 d’agost del 2011

DISSABTE: A BALLAR LES DANSES AL CARRER MAJOR

Acabem les danses en el carrer Major. El Cap de dansa va ser Vicente Collado Capilla, director  Territorial d'Infraestructures, Territori i Medi Ambient de València, al què no vaig tindre el gust de saludar, sentir i fotografiar, perquè els festers, les festeres i la música no van acudir al lloc de trobada en el Ravalet on esperaven els grups de balladors per a començar la cercavila i es van dirigir directament a la Plaça Major. Quan va acabar el discurs del Cap de Dansa va vindre una persona a avisar als balladors que si volien ballar les danses que acudiren al principi del carrer, amb el consegüent enuig dels mateixos i es van escoltar les queixes respecte que no hi havia hagut puntualitat per part dels organitzadors. Va arribar el final i el jurat va repartir els premis, primer la comparsa de Elena Lapeña. Primer de parelles Carlos Mellado i Senyora. Reina de les Danses Andrea Montalvá. Millors balladors Caterina Colomer i Vicent Pastor. Millor trage de la setmana Josep Martínez i Belén Vallés Fito. El més important l'alegria, participació i la festa mateixa. Gràcies a tots els que ho han fet possible especialment als festers. Fins a l'any que ve.
 

3 comentaris:

  1. HOLA VICENT,SOC MERCÉ FITO. SI ENCARA POTS RECTIFICAR, BELÉN TE DE PRIMER COGNOM VALLÉS, I EL NOM DEL SEU BALLADOR ES JOSEP MARTINEZ.

    ResponElimina
  2. MOLTES GRÀCIES MERCÉ, JA TINC LAPSUS, POTSER L'EDAT. GRÀCIES PER RECTIFICAR-ME I PER LLEGIR EL BLOC. VICENT

    ResponElimina
  3. Vicent, molt bona crònica com sempre! Respecte al tema de l'horari i els passacarrers, et puc contar, que el passacarrer de les 9 va sofrir un canvi. Habitualment es realitzava des de l'ajuntament fins al cantó amb Ortells i Venerable, però enguany, per comoditat (ja que el convit que te lloc el dissabte es celebra al Centre Cultural, i no a la Sala Rex com abans al 2009, 2008..., l'any passat ja es va fer al Centre Cultural) es va realitzar en sentit contrari, primer fins al ravalet i despres fent tot el carrer fins el cantó amb Ortells i Venerable. Per tant, despres, es va fer també al contrari que es venia fent habitualment. La decisió fou pressa segons es va creure oportú. Tanmateix vull aclarir, que els músics no tinguerem res a veure en eixa decisió.

    Una abraçada Vicent,

    Ferran

    ResponElimina

contador de visites