divendres, 21 de desembre del 2012

REGIDOR DEL PP DE L'ALCÚDIA

"Hi havia una vegada un socialista que va eixir a sopar un dissabte a la nit amb la seua dona. I al passar per un parc va veure el seu fill de 19 anys, tirat en la vorera amb un coma etílic, i va dir: ara sí que hi ha la llibertat. I dos mesos més tard, quan va portar a la seua filla de 16 anys a avortar a la clínica va dir: i a més de llibertat, hi ha igualtat. I un dia quan arribe del treball, i va trobar la seua dona amb un moro en el llit, va cridar: visca la integració, gaudix Mohamed gaudix! I es va assentar en el sofà a veure la televisió, mentres el moret acabava la faena. I escolte en el telenotícies com una banda, composta per dos espanyols, tres marroquins, quatre colombians i tres turcs, havien introduït a Espanya 3000 Kg. de cocaïna, i va dir: he ací l’aliança de civilitzacions." (El Huffington Post 21-12-2012)
Este és part del missatge carregat de racisme que el regidor del PP de l’Alcúdia (València) Ramón Mateu Ortiz va penjar en el seu mur de Facebook per a sorpresa de la resta de grups municipals, que van demanar immediatament explicacions respecte d’això. Davant de la rembombori que es va alçar, Mateu va retirar el missatge de Facebook i va demanar disculpes en la xarxa social. Quelcom que PSPV-PSOE i Compromís no van considerar prou.
Tres dies després que es publicara, en Facebook el regidor ha publicat la seua dimissió. El PP de l’Alcúdia ha informat en un comunicat de que la dimissió respon a "motius personals per a no perjudicar la seua família i al Partit Popular pels possibles atacs que pogueren patir". (aquest personatge encara responsabilitza de possibles “atacs”).
Segons han explicat, ha mostrat el seu "penediment per una mala acció realitzada inconscientment" i "ha reconegut el seu error, ha demanat disculpes públicament i ha demanat perdó a qui haja pogut ferir en la seua sensibilitat". (No has ferit la sensibilitat, eres un xenòfob i racista en totes les de la llei)
El comunicat informa de que Mateo ha dimitit "per decisió pròpia i no perquè se l’haja dit o exigit l’oposició" i assegura que al PP de l’Alcúdia, "ningú de cap altre partit' li pot 'donar lliçons de democràcia, ni de comportament moral ni personal". (Si a açò els sembla poc per a poder-los donar lliçons de democràcia, es perquè no saben el que és democràcia.)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites