dissabte, 19 de gener del 2013

II CONCURS DE PINTURA RÀPIDA A GUADASSUAR 2013



Salvador Ribes Villalba
117 pintors/es distribuïts pels carrers i terme del poble han fet que hui siga un dia excepcional. Encara que, el dia començà núvol, a mig matí va aparèixer la pluja i un fort vent que va fer témer que les obres no es finalitzaren. La qüestió és que cadascú es va refugiar on va poder. Posteriorment va parar de ploure i el jurat va poder seleccionar els 18 premis una vegada exposats tots els quadres, art molt d'art junt, al pavelló del col·legi Sant Francesc replet de nombrós públic. Devem felicitar a l'ajuntament per la iniciativa en concret a la regidora de cultura Laura Osca, al "alma mater" del concurs Savador Ribes Villalba i membres del jurat, així com als festers de Sant Vicent i Festeres de L'Aurora.






























































3 comentaris:

  1. Un luxe vore com naix una obra de art en sols un matí. Estos pintors pareixen mags...i hem tingut el privilegi de voreu al nostre poble, què tindrà Guadassuar que inspira?

    ResponElimina
  2. Fantastico día, aún con el chaparrón, que puso de manifiesto la hospitalidad de sus ciudadanos, que se apresuraron a abrir porteles y cocheras permitiendo que los participantes se resguardaran de la lluvia. Felicidades a todos los de algún modo participaron en este espectaculo.

    ResponElimina

contador de visites