divendres, 21 de febrer del 2014

FULL INFORMATIU PSPV-PSOE GUADASSUAR (FEBRER 2014)

Conseqüències de 20 anys de govern del PP a Guadassuar : El deute de l’Ajuntament de Guadassuar a 1 de gener de 2014 és de 7.123.782 Euros
En els pressupostos per a l’any 2014, Guadassuar pagarà 427.423€ en interessos bancaris.
Aquesta xifra que paguem, sols en interessos, permetria donar treball aproximadament a 35 persones durant 1 any, o 70 persones durant mig any 0 140 persones durant 3 mesos. I a més a més, possibilitaria que tots els xiquets i xiquetes del nostre poble tingueren els llibres de text gratis.
Per a més burla al nostre poble, el PP i Pinorro es permeten tindre una assessora particular que li costa a l’Ajuntament de Guadassuar 19.058,49€. Cal aclarir que aquest servei el té gratis a la Diputació de València. Sols aquesta assessora cobra el mateix que tota la partida destinada a pal·liar l’atur al nostre poble.
José Ribera, alcalde de Guadassuar du 20 anys “xuplant del pot” i malgastant. Aquest any, la seua “xuplada  del pot” costarà a l’ajuntament de Guadassuar 39.121,88€ de sou , més 11.736,56€ de seguretat social.
Aquest alcalde, ha arruïnat el nostre poble. En una empresa privada i donat aquestos  resultats, ja haurien prescindit d’ell.
A l’últim plenari, nosaltres el PSPV local, presentarem una proposta per a reclamar els 147.607,50€ que la Generalitat deu a 22 famílies de Guadassuar en concepte d’ajudes de xec habitatge i rehabilitació. Aquesta proposta per a aconseguir que la Generalitat pague el deute, fou ajornada  per l’equip de govern del PP. 
Tot aquell veí/a de Guadassuar que vullga participar en les eleccions primàries obertes per a l’elecció de la candidatura socialista a la Generalitat Valenciana, pot ja inscriure’s en el cens de votació. Pots fer-ho a) com simpatitzant b)Como votant en estes primàries. Demana el full d’inscripció a qualsevol afiliat del PSPV-PSOE de Guadassuar. DÓNA UN PAS ENDAVANT. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites