dimecres, 16 d’abril del 2014

RESULTATS ENQUESTA MACROABOCADOR DE GUADASSUAR

AJUNTAMENT DE GUADASSUAR
RESULTATS DE L’ENQUESTA DE PARTICIPACIÓ PÚBLICA SOBRE EL PROJECTE DEL MACRO ABOCADOR I LA SEUA UBICACIÓ EN LA GARROFERA DE GUADASSUAR
4. CONCLUSIONS
El procediment de Participació Pública s’ha finalitzat amb èxit obtenint-se 158 enquestes perfectament omplides que, corresponen a un grup de persones interessades en el procediment i que coneixen la zona.
La primera conclusió important obtinguda és que el paisatge que es reconeix en la zona, que engloba l’actuació, és un paisatge de tipus agrícola i al que se li assigna una qualitat paisatgística, segons els enquestats, ALTA.
Quant al reconeixement dels recursos paisatgístics en la conca visual de l’actuació, es reconeixen tots ells pels participants.
També cal destacar que els enquestats opinen que l’actuació podria afectar una sèrie d'elements paisatgístics, inclosos en la conca visual de l’actuació, si no es contemplaren determinades mesures d’integració.
La majoria dels enquestats ha respost que no considera adequades les mesures d'integració proposades en l’estudi d’integració paisatgística, no proposant noves mesures d'integració sinó manifestant la seua opinió que s’hauria de buscar un emplaçament més idoni per a la planta. Molts expressen en este apartat i els anteriors el seu rebuig de l’activitat que es proposa.
Tots els enquestats participen en la valoració de les unitats de paisatge valorant les fotografies proposades per a la valoració de cada unitat.
Per tant, es conclou que, en general, el procés ha complit els objectius esperats, obtenint una valoració de cada una de les unitats de paisatge definides en l’entorn de l’actuació i, a més, havent pogut expressar els enquestats les seues opinions quant al paisatge actual en l'entorn i les mesures d’integració que es deurien, segons el parer dels enquestats, integrar en la proposta per a la no afecció al paisatge de l’entorn i els valors que allí es troben.
Han participat en l’enquesta un total de 158 persones de les quals:
Hòmens 106
Dones 52
Per poblacions:
l’Alcúdia 39
Guadassuar 33
Algemesí 13
Alberic 12
Benimodo 7
Alzira 5
i altres …
Per sectors:
Primari 3
Secundari 8
Terciari 129
Jubilats 9
Estudiants 1
Ames de casa 2
Parats 6

La meua valoració personal: La principal causa de l’escassa participació és que no s’ha publicitat i a més, només es podia contestar a través d’internet. La majoria de la gent contínua sense saber res sobre el tema i sobre la greu repercussió que té sobre el medi ambient, els aqüífers i que és del tot irreversible. Els enquestats en la seua totalitat rebutgen la ubicació del macro abocador en el lloc previst. Estem fent de Guadassuar “el poble fem” de la Comunitat Valenciana. A MÉS ESTIC CONVENÇUT QUE TOT ESTE TEMA DE L’ENQUESTA ÉS UNA PANTOMIMA I NO ES TINDRAN EN COMPTE CAP DE LES SEUES OPINIONS. Perquè no escolten les opinions dels veïns/es, el poble?. “NO TOT VAL” 

1 comentari:

  1. lo únic que val ací en guadacity és traure diners d'on siga, per a pagar els 7 milions de deute, per culpa de l'herència...
    ahh!! i també per a poder continuar pagant, soparots i dinarots, etc..

    ResponElimina

contador de visites