dimecres, 1 d’octubre del 2014

EL PP ASSEGURA QUE SÓN ELS PRESSUPOSTOS DE LA RECUPERACIÓ

La recuperació, PER A QUI?
Per a un dels 6 milions de parats?
Per al pensionista a qui li abaixen la seua pensió?
Per al funcionari a qui li han congelat el sou?
Per al malalt crònic que paga el 10% del seu tractament?
Per a l’estudiant a qui li han llevat la beca?
Per a la família que no arriba a final de mes?
Per al ciutadà que paga més renda, més IVA o més taxes?
Per a alguna de les 2,5 milions de persones en risc de pobresa?
Alguns apunts més sobre els comptes de 2015
1) 2015 finalitzarà amb un deute públic que serà 360.000 milions superior al que el Govern va trobar al final de 2011. És un 50% més de creixement en quatre anys. 35 punts de PIB major que l’estoc de deute en 2011.
2) Hi ha hui a Espanya 3.300.000 persones parades que no tenen cap protecció. És el major nivell de la nostra història i portem instal·lats en ell any i mig. Són quasi 2 milions més de parats sense protecció que els que hi havia al gener de 2010. El Govern reduïx el gasto en desocupació en més de 4.000 milions d’euros, mentres implementa una reducció fiscal per a les capes d’ingressos més altes que costa quasi el mateix: uns 3.700 milions. Açò és inassumible baix qualsevol circumstància.
3) Les pensions perden poder adquisitiu en 2015, ja que la revaloració serà del 0,25%, però la inflació serà del 0,7%. No estranya esta dada, ja que, després de la reforma del sistema públic de pensions, estes seran aproximadament un 30% inferiors a les que disfrutarien els pensionistes sense la reforma al final del període 2010-2060.
4) El sou dels funcionaris seguirà congelat un any més, i ja són cinc seguits. La devolució del 25% de la paga extra de desembre de 2012 no és un regal del govern, ja que eixe 25% està reconegut pels tribunals a l’equivaldre als 44 dies de la paga meritada. 


L’HUFFINGTON POST
La cúpula de Caixa Madrid va gastar 15,2 milions amb 'targetes fantasma'
Estances en hotels, restaurants, retirades de diners en caixers... Tot carregat en les seues targetes de crèdit de l’empresa "al marge del circuit" i per valor de 15,2 milions d’euros. La Fiscalia Anticorrupció ha demanat al jutge de l’Audiència Nacional Fernando Andreu investigar a 86 consellers i directius de Caixa Madrid per possible apropiació indeguda al conéixer-se l’escàndol.
Entre els directius de la caixa d’estalvis que van disfrutar d’este privilegi, es trobaven consellers anomenats per PP, PSOE, IU i els sindicats. Entre els seus beneficiaris, estaven l’exvicepresident del Govern Rodrigo Rato, l’exsecretari del PP de Madrid Ricardo Romero de Tejada, l’exsecretari d’organització del PSM Antonio Romero, el dirigent de IU José Antonio Moral Santín o l’expresident de Caixa Madrid Miguel Blesa
Estes són algunes de les quantitats que van moure:
  • Miguel Blesa: 436.700 euros
  • Sánchez Barcoj: prop de 90.900 euros
  • Rodrigo de Rato: uns 54.800 euros
  • Matías Amat: 42.000 euros
  • José Manuel Fernández Norniella: 9.700 euros
Rato tira balons fora pel cas Bankia: tinc "la consciència d’haver fet bé les coses"
MIGUEL ANGEL AGUILAR - EL TELEGRAMA- LA SER
ESTEM FARTS. CADA DIA LLEGIM UNA NOTÍCIA COM ESTA. NO HI HA INVERSIÓ SUFICIENT EN ELS PRESSUPOSTOS PER PRESONS. ARA FALTA QUE ESTA GENTOLA ENTRE I TORNE ELS DINERS. QUÈ HAN FET DEL JUTGE ELPIDIO SILVA?
RESPOSTA: El cas Caixa Madrid ho està pagant... el jutge que ho va destapar. El Tribunal Superior de Justícia de Madrid (TSJM) ha condemnat a una pena de 17 anys i mig d’inhabilitació a Elpidio José Silva per un delicte de prevaricació continuada comés durant la seua investigació sobre l’expresident de la patronal Gerardo Díaz Ferrán i l’expresident de l’entitat Miguel Blesa, a qui va enviar en dos ocasions a presó.
La defensa de Silva, exercida per l’advocat Gonzalo Boyé, ha anunciat que recorrerà la resolució davant del Tribunal Suprem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites