dissabte, 21 de novembre del 2009

SITEL - ALAKRANA

És una vergonya!. No importa el delicte sinó els sistema de descobrir-ho i com anul·lar-ho a nivell judicial.
Primer és reconéixer, descobrir i castigar als pocavergonyes. N’hi ha en tots els sectors, en uns llocs més que altres, però haver-los hi ha’ls. De la mateixa manera que hi ha també i en nombre més gran, més persones íntegres i bones.
Estan  tractant d’aplicar la mateixa tàctica d’intentar anul·lar el juí Gurtel, com va passar en el cas Naseiro o Blasco,(Gonzàlez Pons i Cospedal diuen que no, perquè els han descobert la tàctica!) però resulta que no es van a eixir amb la seua perquè eixe sistema d’escolta el va comprar el PP amb Aznar i Rajoy, i les escoltes les determinen i aproven cada vegada els jutges (El Tribunal Suprem ja han desestimat nou vegades els seus recursos) .
A més els espies els tenen dins del partit especialment en la Comunitat de Madrid. Això també sol passar en la majoria de casos, els traïdors són els inconformistes amb les decisions que els afecten personalment a nivell de càrrecs, de diners, per sentir-se desplaçats… Si cal netejar, es neteja això és bo per decència democràtica.
Respecte a l’Alakrana, crec que el govern deuria durant el segrest, a més de reunir-se el gabinet de crisi, reunir durant el segrest en la cambra de diputats a la Comissió de Secrets Oficials (no sé si es diu així) i tindre-la informada diàriament de les decisions i moviments que s’estan realitzant.
El que no pot ser és que cada ministre done la seua informació, perquè les versions sempre diferixen en detalls que poden ser utilitzats de distintes formes davant dels mitjans. Tampoc pot ser que cada un donem la versió que ens parega, sense tindre els elements precisos. La llibertat d’expressió també cal saber utilitzar-la i els mitjans la informació que donen ha de ser contrastada i veraç. No diguem l’opinió dels polítics, ningú s’atrevix a contradir els familiars, s’ha de fer tot de pressa i poder criticar immediatament totes les mesures sense escoltar els motius, i realitzant preguntes i afirmacions pelegrines: Que tornen tots amb salut Que no intervinguen les forces armades. S’ha pagat rescat?. Havien d’haver capturat a tots els pirates…
I després de l’alliberament volen tindre la seua part de protagonisme: el govern, l’oposició, els familiars, el lehendakari, el president de la Xunta, l’alcalde de Guernica..
Però si ix malament, el responsable només és el govern. Se li reproven tres ministres i s’ha fet el ridícul en l’estranger. Anem ja!, perquè ni tot bé, ni tot mal. El que s’ha pogut i amb un final feliç, pareix que això a molts els dol. Per tant si els dol, a mi em dol més veure encara a Trillo assentat en el Congrés i al dels "filets de l’asfalt" demanant dimissions per totes les bandes.
Prompte vindrà l’última tàctica: Zapatero, veste’n ja! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites