dilluns, 26 d’abril del 2010

C.V.C - CONSELL VALENCIA DE CULTURA

El CVC (El Consell Valencià de Cultura) presidit per D. Santiago Grisolía, té per costum desplaçar-se i celebrar alguna de les seues sessions en un dels pobles o ciutats de la nostra Comunitat.
   
Este matí ha celebrat la seua sessió ordinària en la nostra població. Després de la sessió habitual hi ha hagut un acte públic a què han assistit les autoritats locals, associacions invitades, alumnes d’E.S.O i quantes persones del poble han volgut conéixer de prop les actuacions i comeses del Consell: Cosa que ha explicat el seu president, el qual també ha donat la paraula als presidents de les distintes comissions.
    
També ha pres la paraula J.Enric Mut en qualitat de Cronista de Guadassuar que ha fet una dissertació impecable sobre els valors culturals, històrics, tradicionals, monumentals i personatges a través dels temps de Guadassuar. Ha tancat l’acte el Sr. alcalde agraint al president i membres del CVC la seua presència en la nostra població descobrint una placa commemorativa i entregant al president un motiu referent a les Danses de Guadassuar. Posteriorment han visitat alguns monuments més representatius de la població.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites