dilluns, 18 d’octubre del 2010

PERSONATGE DE L'ANY

Amb motiu de la festa de la Comunitat Valenciana, 9 d’octubre, des de fa anys se celebra a Guadassuar l’elecció del “Personatge de l’Any”. Aquell veí/a o entitat, empresa… de la localitat que s’haja destacat en la seua activitat. En un principi calia justificar el mèrit(s) pel qual se li atorgava la dita distinció, consistent en una insígnia d’or de l’escut de la localitat, en un acte solemne amb la participació de la banda en l’auditori municipal. Posteriorment s’invita al complimentat, acompanyat de familiars, corporació municipal, entitats i agrupacions locals amb un sopar. Enguany se li va concedir a l’empresari Emilio Mateu. Vaig assistir a l’acte i doní l’enhorabona a l’homenatjat.
He de dir, que note a faltar, els anys que assistisc, que en cap moment de l’acte es lligen, ni es divulguen per cap mitjà els mèrits contrets pel “Personatge de l’Any”, perquè els veïns/es tinguen coneixement dels mateixos. Aquest any per exemple Emilio ha rebut el premi Jaume I a l'empresari emprenedor que  concedeix la Generalitat Valenciana. 
Crec que hi ha de millorar-se el dit aspecte, i que hauria de ser indispensable que es presentaren els mateixos a la sessió del ple per a la seua aprovació.. També l’acte de l’ofrena de la corona de llorer en el carrer Jaume I, hauria de donar-se-li més protagonisme.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites