dimecres, 15 de desembre del 2010

IGUALTAT, MÈRIT, CAPACITAT O...

Enchufe: 1. Endoll. 2.(Persona): Influències. Tindre barró. Tindre uns bons padrins
Enchufar: 1. Endollar. 2.(Persona): Recomanar






LEVANTE EMV. 12-12-2010
Guadassuar, Benicull i Rafelguaraf cobren més de 200 euros als opositors
P. F. ALZIRA Cada plaça que convoca un ajuntament en una època en què els diaris oficials estan òrfens d'estos anuncis per la crisi en les administracions locals, que pensen més a retallar que a ampliar plantilles, obri una porta a l'esperança de desenes, sinó cents, d'opositors en desocupació, que es tanca de colp per a molts d'ells, quan comproven les taxes que en concepte de drets d'examen estan establint algunsajuntaments.
Primer va ser el consistori de Rafelguaraf el que va fixar una tarifa de 300 euros per a concórrer a unes oposicions de policia local. I recentment ha sigut el de Guadassuar el que ha fixat en 250 la taxa d'una prova selectiva per a cobrir una plaça d'informàtic.
No són els únics que han apuntat molt alt, ja siga per a cobrir els gastos que genera una oposició, com al·leguen, o amb la intenció de reduir la competència i propiciar que un interí es quede amb la plaça, com insinuen els sindicats, en el cas de Guadassuar.
L'establiment d'estes taxes ha provocat un rebuig general dels sindicats, que no han dubtat a qualificar-les de "salvatjada". La pròpia presidenta de la Federació Valenciana de Municipis, Elena Bastidas, va arribar a valorar com excessius els 250 euros fixats a Guadassuar i va apuntar la possibilitat que la institució poguera regular les taxes fixant uns marges orientatius.
És la segona vegada que apareix esta notícia. A Guadassuar ja no recordem quan va ser l'última vegada que l'Ajuntament va convocar oposicions. Els veïns contemplem com uns després d'altres van entrant a treballar per a l'ajuntament i ja es queden “in perpetuum”. També s'aprofita per a “enchufar” en les privatitzacions que es realitzen de l'ajuntament o altres organismes supramunicipals. Si els sindicats tenen sospites, els demanem que ja que participen en els tribunals de les oposicions, siguen meticulosos que les bases no tinguen un perfil definit per a algun opositor en concret i en el compliment estricte de les mateixes en les proves.
Borsa de treball, sí. Oposicions, si:IGUALTAT, MÈRITS I CAPACITAT.
A DIT: NOOOOO!.

1 comentari:

  1. Ací t'adjunte una breu història per a adonarnos-en que a la societat espanyola no ha cambiat res, i calcule que, per extrapolació, a Guadassuar tampoc:

    Un día cualquiera, va Franco y resucita, y se encuentra a 1 vigilante del Valle de los Caídos: "Pero, ¿Cómo es posible?, pregunta estupefacto el vigilante. " "Deje de extrañarse y dígame, ¿quién manda en España?" "Mandan los suyos. Mire, de presidente Aznar. . . " "¡Buen periodista Manuel Aznar Zubigaray! Escribió Historia Militar de la Guerra en España. " "¡No!, el nieto del periodista. " "¿Quién es el portavoz del Gobierno?" "Pío Cabanillas. " "¡Muy inteligente! ¡Si señor! ¡Cabanillas Gallas! Mi ministro de Información. " "No, el hijo. " "¿Quién está de embajador en Marruecos?" "Arias Salgado. " "¡Bien! Mi otro ministro de Información y Turismo, Gabriel Arias Salgado. " "¡No! El hijo. " "¿Cómo van las relaciones con los marroquíes?" "Hay algunos problemas con la inmigración y el Perejil, pero el gobierno ha encargado a Fernández Miranda esos asuntos. " "¡Hombre! ¡Torcuato! ¡Muy acertado para el cargo!" "¡No, no, no!. El hijo, Enrique. " "¿Y en Vascongadas y Cataluña? ¿Cómo van las cosas?" "Ahora las regiones se llaman Autonomías, y el ministro que las coordina es Jesús Posada. " "¡Posada Cacho!, mi fiel Gobernador Civil en Soria. " "¡No!, el hijo. Y Oreja es el representante del partido del gobierno en Vascongadas. " "¡Hombre mi fiel Marcelino!" "No, el sobrino. " "¿Y en justicia, quién está?" "Hay uno nuevo, no me acuerdo como se llama, pero antes estaba Mariscal de Gante. " "¡Bien! Mi director general de Régimen Jurídico de la Prensa, Jaime Mariscal de Gante. " "¡No, tampoco!. Su hija Margarita. " "¿Y en la Puerta del Sol, en la sede de Gobernación, quién esta?" "Un buen amigo de los socialistas, Ruíz. " "¿Pero como mi portavoz, Víctor Ruíz Albéniz, va a ser amigo de los socialistas?" "¡No!, el nieto, Alberto Ruíz Gallardón. " "Y en Galicia, dime ¿Quién está en mi Galicia natal?" "Fraga. " "¿El nieto supongo?" "No. . . ¡el de siempre!"

    ResponElimina

contador de visites