divendres, 22 de juliol del 2011

ASFALTAT DEL CAMÍ DE PLANGAMELL

Las Provincias.es- Ainoa Pérez
L'Alcúdia asfaltarà el camí de Plangamell encara que pertany a Guadassuar.
El camí de Plangamell, situat en el terme de Guadassuar, que dóna pas a la pedania de l'Alcúdia, Montortal, i als camps de molts veïns de la localitat, es troba en mal estat.
Per això i com ha manifestat l'Ajuntament de l'Alcúdia, han decidit asfaltar de nou el camí, ja que a pesar dels comunicats que li han fet arribar al consistori de Guadassuar, este no ha pres mesures.
«Durant 14 anys l'Ajuntament de Guadassuar ha fet orelles sordes a les nostres peticions», asseguren des del govern de l'Alcudia. Robert Martínez, alcalde de la localitat, assegura que «encara que no ens pertany, hem decidit arreglar el camí, perquè creiem que és imprescindible que els ciutadans puguen anar a Montortal en unes condicions dignes».
Des del consistori de Guadassuar, no tenen constància que el municipi de l'Alcúdia haja pres la decisió d'arreglar-lo. «nosaltres no hem rebut res, no tinc notícies d'això», expressa l'alcalde de Guadassuar, José Ribera.
«Sé que el camí està en males condicions però és incumbència de nosaltres», declara el primer edil. A més este ha anunciat que «en el moment que demanen el permís per a arreglar-lo, ho acceptarem i ens encarregarem d'això».
Des de l'Alcúdia ja han fet arribar a Guadassuar l'escrit en el que anuncien arreglar el polèmic camí així com un resum de totes les notificacions que han enviat durant els últims catorze anys.
Com les relacions entre els dos ajuntaments sempre han sigut, com a bons veïns, correctes i cordials (recordar els dos escrits en el bloc, pel tema del fem), no podria ser d'una altra manera. El que no entenc és la contestació de l'alcalde de Guadassuar (un poc lent a l'hora de contestar, 14 anys!): "En el moment que demanen permís per a arreglar-lo, ho acceptarem i ens encarregarem d'això".  De que s'encarregaran d'asfaltar o de donar permís?. Serà per diners?.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites