dissabte, 9 de juliol del 2011

L'AVINGUDA DE LA DISCÒRDIA ( i ...)

LAS PROVINCIAS-La Ribera-Costanera
L'AVINGUDA DE LA DISCÒRDIA
Compromís i PP de Guadassuar discrepen sobre la via de la Diputació que estarà en un mes
29.06.11 - 00:12 -
AINHOA PÉREZ | GUADASSUAR
El condicionament de l'avinguda de la Diputació de Guadassuar, anteriorment coneguda com a avinguda de la Concòrdia, ha generat el debat de la utilitat d'esta obra entre la Coalició Compromís i el PP.
El partit de l'oposició, Compromís, estava d'acord amb l'objectiu de les obres, reduir la velocitat en l'avinguda de la Diputació ja que la zona és freqüentada per estudiants dels instituts que es troben en esta avinguda. Però és ara, en la segona fase de les obres, quan estes són visibles i s'han adonat dels problemes que causa la modificació de la zona central entre els dos carrils, qualificant-la com «empastre».
Compromís al·lega els problemes d'embossament entre els vehicles que genera este estretiment així com les inundacions d'aigua que es produïxen entre els blocs del carril central. «Parles amb qui parles, tots els veïns diuen que l'obra de reforma no li agrada» afirma Joan Puchol, regidor de Compromís. Per això, des de l'oposició exigixen a l'Ajuntament que paralitze les obres i que invertisca els diners restant a llevar els blocs que formen la zona central de l'avinguda. Este partit afirma que «rectificar és de savis» i aporten com a solució que es torne a l'estat anterior de la carretera i que eixamplen les voreres donant prioritat als vianants de la zona.
Per la seua banda, l'alcalde de Guadassuar, José Ribera, afirma que l'obra és provisional i que els problemes que es generen seran solucionats quan l'obra haja finalitzat. I es defén de les acusacions de l'oposició al·legant que no hi ha constància que hi haja hagut inundacions en la zona.
Afirma que «el projecte va ser aprovat en el ple sense cap problema» Algunes de les modificacions que es van a realitzar són la implantació de jardineres que vorejaran el carril. A més, segons Ribera, el passeig constarà d'un carril bici i d'engrunsadores per als més menuts. L'alcalde destaca la funció que té este nou carril central que evita l'avançament entre els vehicles així com la reducció de velocitat, millorant la seguretat de la via en una zona escolar. José Ribera demana paciència per als veïns durant el període que duren les obres i afirma que «d'ací a un mes o mes i mig quan s'hagen finalitzat les obres, els problemes que Compromís exposa s'hauran resolt». Tindrà raó l’Alcalde?. Les obres ja estaven fetes en les dates de les eleccions municipals i va traure majoria absoluta, o no el recordeu? (Demà el comentari)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites