divendres, 13 de gener del 2012

L'AJUNTAMENT TRIA A JOHNSON COM A PREGONERA

Guadassuar tria a Johnson com a pregonera i aparta al triat pels festers
Els clavaris atribuïxen la duplicitat a una confusió i recorden que són ells els que trien el mantenidor.
Levante EMV- 13-01-2012 TERESA JOAN-MOMPÓ ALZIRA
La consellera de Turisme, Cultura i Esport, Lola Johnson, serà enguany la pregonera de les festes de Sant Vicent a Guadassuar, que arranquen dissabte que ve amb la presentació dels festers. No obstant això, enguany no han sigut els clavaris els que han triat el pregoner, com tradicionalment ha vingut fent este col·lectiu, sinó que "políticament s'ha decidit que siga la consellera", a pesar que els festers ja comptaven amb pregoner i s'havien compromés "verbalment" amb ell perquè actuara com a presentador de les festes. Els festers havien triat Vicent Ibiza, historiador i catedràtic, fill del poble i que "estava molt il·lusionat perquè mai havia actuat com a pregoner". De fet, Ibiza ja havia preparat el seu pregó i tenia a punt el seu text de presentació de les festes per a la seua publicació en el llibre de les festes, segons ha pogut saber Levante-emv.
El relleu d'Ibiza per Johnson ha despertat algunes veus crítiques en el poble. No obstant això, els festers neguen que existisca malestar "més enllà de quatre persones que volen crear embolic" i disculpen el fet, que atribuïxen a "una confusió".
Encara que reconeixen que "sempre els festers de Sant Vicent s'encarreguen de triar el pregoner", entenen que la regidora de Cultura, Educació, Festes i Joventut, Laura Osca -"que és nova en l'ajuntament", puntualitzen- s'haja pres interés per organitzar la festa. Asseguren que la regidora ha demanat disculpes i que han intentat implicar els dos personatges en les festes de 2012.
Pròximament publicaré: "EL PREGÓ FRUSTAT". No sóc de les persones que volen crear embolic. Cadascú és molt lliure de informar-se i tindre la seua opinió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites