dissabte, 7 de juliol del 2012

JUBILAT!

Amb tants esdeveniments coincidint amb les últimes dates del curs, se m’havia col·lapsat publicar-les per falta de temps. Veurem si posem un poc d’orde.
Este acte ha sigut per a mi, la bomba que van preparar els meus companys, amb molt sigil: La meua jubilació. Va tindre lloc en la Sala La Cotonera d’Alzira. Molta estima, afecte, amistat, sorpreses i... emoció!


CANÇÓ: A DON VI
Don Vi, Don Vi, el nostre company
es jubi, es jubi, es jubila jaaa

Els companys de l'escola
et volem felicitat
per gaudir tants anys
de la teua amistat.

I ara que faràs,
sense vindre a treballar
els dos fills col·locats
i la dona treballant

I tu sense pegar cop
i nosaltres currant.


Paco, recorda que a mi m'has de fer un "Pasdoble"
Don Vi, Don Vi, el nostre company   
es jubi, es jubi, es jubila jaaa.

Els amics d'escola
et volem felicitar
per gaudir tants anys
de la teua amistat.

Tata, tata ….

Lletra: Isabel Sanchis
Música: Duo Dinámico
Cors: Companys del col·legi Sant Francesc.

FINS ARA! ...
Què estranya que és la ment humana, ara que arriba un dels moments més desitjats de tota persona, no podem evitar sentir una certa melancolia i parar-nos a pensar en tots els moments bons que hem passat al llarg d'aquests anys, i amb totes aquelles persones que s'han creuat en el teu camí ací al col·legi Sant Francesc.
Estic segura que alguna cosa semblant es el que tu sents, perquè has estat un gran company que has donat el millor de tu i has arribat a la teua jubilació amb una bona carrera professional, amb una bona ètica admirable, i el que és més important deixant constància de la gran humanitat que et caracteritza.
Recorde personalment la celebració del 25 Aniversari del col·legi, jo una neòfita i tu un professional amb molta experiència en aquests actes, sempre estigueres al meu costat, donant-me el teu suport i ajuda. També com a secretari i company. Moltes gràcies.
Ara que tindràs temps (bé escàs i molt apreciat en la nostra societat moderna) podràs gaudir de les teues aficions i viure la vida. No és un somni, no, però ni el dijous et sonarà el despertador per vindre a l'escola i les paraules: programació, avaluació, competències bàsiques, etc... es quedaran sense continguts per a tú.
Espere que gaudisgues en aquesta nova etapa de la teua vida, encara que sé que ja t'has entrenat durant aquests quatre anys de prejubilació i has donat mostres de saber omplir tot el temps lliure de que ara disposes: la familia, els amics, el blog, les passejades, etc...
Espere que vingues de tant en tant a veure'ns i puguem comptar amb tú en moments especials.
MOLTES FELICITATS. Xelo.


Gràcies filla per "entrar al quite"
AGRAIMENT
EN PRIMER LLOC AGRAIR-VOS LA VOSTRA PRESÈNCIA I ABRIGAR-ME. SENT EL CALOR DE LA VOSTRA ESTIMA: JAVIER, DAVID, COMPANYS/ES, AMICS/ES.
AGRAIR A AQUELLS QUE HAN DEDICAT PART DEL SEU TEMPS EN FER POSSIBLE AQUEST ACTE I D'OMPLIR LA NOSTRA VIDA AMB UN TROCET DE FELICITAT.
A VOSALTRES I ESPECIALMENT A LA MEUA FAMÍLIA, GRÀCIES PER AGUANTAR-ME I SUPORTAR-ME DURANT TANTS ANYS. DIR-VOS QUE VOS ESTIME I QUE SOU LA MEUA ALEGRÍA I EL MEU SUPORT: ENCARNA, ESTEFANIA, MIGUEL ANGEL I PAU (QUE ÉS A PAMPLONA I HUI ÉS EL SEU SANT. EL PRÒXIM CURS ESTARÀ A 36 KM. MÉS PROP DE NOSALTRES, A TAFALLA).
RES MÉS, VOS DESITGE TOTA LA FELICITAT DEL MÓN.
UN ABRAÇ I BESOS: VICENT



  

4 comentaris:

  1. Respostes
    1. GRÀCIES FILL. HE NOTAT LA TEUA ABSÈNCIA I HE FET CONSTÀNCIA D'ELLA. UN ABRAÇ.

      Elimina
  2. Era d'esperar una celebració important per part dels teus companys de tants anys. Però vull deixar constància en aquest fantàstic Bloc en nom dels meus fills com a alumnes i en el meu com a pare de l'enorme agraïment i afecte que sentim per la teva lloable tasca durant aquests anys i que han deixat empremta de fraternitat i humanitat en generacions de ciutadans de Guadassuar. Moltes felicitats en el teu nou estatus i que el gaudeixis al màxim.

    ResponElimina
  3. MOLTES GRÀCIES A TU MIGUEL I ALS TEUS FILLS. SOU MOLT AMABLES. UN ABRÇ.

    ResponElimina

contador de visites