dimarts, 9 d’octubre del 2012

COMUNITAT O HISPANITAT?


Este és el saluda que ens envia el Sr. Alcalde:
Em complau traslladar-vos els actes que tindran lloc el proper DIJOUS dia 11 d'octubre amb motiu de la commemoració del “9 d’OCTUBRE”.
Eixida als 19:30 hores de l'Ajuntament amb Cercavila cap al carrer Jaume I, després acte “Loretjament” com a rendiment d'honor.
A continuació, concert a l'Auditori oferit per la Banda Unió Musical Santa Cecília de Guadassuar, i com és costum, nomenament dels Personatges de l'Any 2012.
  Jaume Seguí Vidal (campió d'Espanya d'atletisme).
Curs de Música Antiga de Guadassuar.
Vull transmetre la meua més sincera enhorabona als guardonats així com als seus familiars. També vull felicitar a la guadassuarenca MARIA OLMOS CAMARASA que ha rebut hui, com a presidenta de l’Associació de Familiars d’Alzheimer, el guardó de la Generalitat de mans del president Fabra.
Gràcies a l’alcalde per transmetre’ns el seu Saluda. Però de veritat no comprenc que ha succeït perquè una festa tan assenyalada que ens servix per a celebrar estos actes i recordar-nos la nostra història, tradicions, llengua i mostrar el nostre orgull i honor de ser guadassuarencs i valencians, s’han traslladat de dia, convertint-los en uns dies anodíns i qualsevols.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites