dijous, 7 de març del 2013

NO A L'ABOCADOR DE GUADASSUAR

ABOCADOR PLE FA MOLTS ANYS. I ELS ARBRES I JARDÍ?
EL CONSELL TRAU A INFORMACIÓ PÚBLICA L’ABOCADOR DE GUADASSUAR

Levante EMV 28-02-2013

La Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient ha tret a informació pública la sol·licitud d’autorització ambiental integrada de la planta de tractament i de l’abocador de residus no perillosos de Guadassuar, corresponent al pla zonal de residus de la Ribera i la Valldigna.
L’expedient se seguix a instàncies de l’empresa Reciclatges Ribera del Xúquer SL i té com a objecte l’atorgament de l’autorització ambiental de l’abocador que s’ubicarà en la partida Racó de Boix.
Segons el projecte, ara en fase d’al·legacions, la capacitat de la instal·lació aconseguix 137.064 tones anuals mentres que la planta de tractament de voluminosos i recuperació de rebutjos del pla zonal està previst que puga acollir uns dos milions de metres cúbics anuals.

Ara ens volen entabanar dient que l’abocador es convertirà en un jardí amb arbres. Eixa música ja la vam sentir en l’abocador del costat de la planta del fem, podeu anar i comprovar-ho. És tot una mentida!

Es va a cometre una barbaritat que no té nom, en els temes de l’abocador i emmagatzematge de residus. No comprenc com tot el poble a una no s’alça i protesta en contra. Guadassuar es va a convertir en el femer de tota la Ribera per no dir de tota la província de València, i a més no té retorn, és per a tota la vida, és més se n’aniran ampliant les tones i els metres cúbics de rebutjos perquè ningú els vol ni els voldran en el seu poble. Este alcalde ens està portant al desastre. La seua gestió ha tingut alts i baixos, però al final del seu cicle el desastre serà espantós si el seu mateix grup no ho remeia: un endeutament el més alt de la comarca, i rematarà, ell tenint un càrrec públic i per tant convertint el seu poble en edor i contaminació. Per a qui és el guany?. Guadassuarencs/es no ho permeteu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites