diumenge, 29 de desembre del 2013

LA SAN SILVESTRE DE GUADASSUAR



SANT SILVESTRE GUADASSUAR. UN DIA DE SOLIDARITAT i ESPORT (http://clubtriatloguadassuar.blogspo.com.es)
La senya més important del Club Triatló Guadassuar, i de la què més orgullosos estem: som esportistes, però també som solidaris.
Ja estem ultimant tots els detalls per a la que serà la IV Sant Silvestre Guadassuar. Aquesta serà la tercera edició que organitza el Club Triatló Guadassuar, i aquest any ho fem juntament al Club Atletisme Guadassuar.
Els dos Clubs que practiquen atletisme al nostre poble s'uniran per a l'esdeveniment en una jornada de germanor i companyerisme.
I quina gran Sant Silvestre ens espera. Aquest any la beneficiaria serà VEGA. I qui és Vega? 
Vega és una xiqueta què encara no ha complit l'any, una veineta nostra. És una xiqueta que vol somriure i lluita cada dia per tal de viure. I com no, acompanyada i guiada pels seus pares. Uns pares què estan fent tot el possible per tirar endavant amb Vega i el seu germanet. Uns pares coratge, que lluiten, que ploren, que riuen, que tenen tristesa, alegria... però sobretot il·lusió. Il·lusió per donar-li a la seua xiqueta una vida millor. I tots estem amb ells.
Però necessiten molta ajuda, i nosaltres farem tot el possible per ajudar.
Vine, acompanya'ns, corre, camina, mira'ns, ajuda'ns. Tot siga per un somriure. El somriure de VEGA.
I si voleu fer la vostra donació per a VEGA, la podeu fer al compte solidari 2100 - 2737 - 96 - 0100350008
Estem segurs que Guadassuar tornarà a demostrar la gent que som el dia 29. Gent compromesa, gent solidaria i gent que ens ajudem... Com digué el Blanco en el famós discurs de danses:
"De pobles com el nostre

en son parits ben pocs



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites