divendres, 30 d’octubre del 2015

TORNAR ALS ORÍGENS D'AGROGUADASSUAR per Enrique Montalvá Jornet


L’article d’Enrique és molt bo. Explica amb tota claredat, com no pot ser d’una altra manera atés que ell va ser l’inspirador i fundador, quins van ser els motius que li van moure a promoure Agroguadassuar. Recorde com anàvem a les Conselleries d’Agricultura i Indústria a mostrar el que es pensava fer. Ens van mirar amb escepticisme fins que al final de la primera fira vam ser a ensenyar els resultats. A partir d’ací es van comprometre a ajudar-nos i a personar-se els consellers en les pròximes. La veritat és que des de l’ajuntament ens vam dedicar a recolzar la iniciativa i l’entusiasme d’Enrique, al què li van acompanyar els diferents membres de la junta en la qual l’ajuntament estava representat pel regidor Enrique Añó. No se si llavors vam donar les gràcies i el reconeixement suficient a esta labor desinteressada i altruista de tota esta gent...
Enrique explica els motius i el per què de cada una de les coses que es feien i que posteriorment s’han canviat. Possiblement buscant una millora. Açò és el que ell no veu clar.

Crec que es necessita una reflexió del que està succeint en les fires de Guadassuar, mentres en altres pobles creixen, les nostres han entrat en una debacle difícil de parar. Quelcom no s’està fent bé, sens dubte. Crec que Enrique ha volgut ajudar en esta reflexió. Ara toca a l’ajuntament i als implicats a buscar les solucions pertinents que donen una eixida a recuperar i superar les anteriors edicions. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites