dilluns, 11 de juliol del 2011

A QUI VAS VOTAR EN GUADASSUAR?


Obres del "Nou Ajuntament"
 LEVANTE EMV- la Ribera 7-07-2011. Teresa J. Mompó
RIBERA MANTÉ EL SEU SOU DE 42.000 EUROS PERÒ DEIXA SENSE PAGA ALS SEUS EDILS DEL PP
...El Bloc critica l'augment de la quota d'edils populars en les comissions, al passar de només un representant a 4, amb el consegüent increment del gasto.
Els regidors del PP, perden la seua retribució, implantada després de les eleccions de 2007 i que suposava el pagament de 11.500 euros anuals a cada un dels regidors populars (un total de set). Els integrants del govern van renunciar a finals de 2010 a la seua remuneració per a propiciar un estalvi municipal en temps de crisi i esta situació s'ha oficialitzat després de les eleccions amb la retirada de la paga en el ple de 30 de juny.
No obstant això, segons relata el regidor del grup Compromís-Bloc, l'anul·lació del sou es compensa amb l'augment de la quota de representants del PP en les comissions. Així, si fins ara assistien l'alcalde i un edil popular a les reunions de les comissions informatives, a partir d'ara acudiran quatre regidors populars més l'alcalde. "Quatre per 3 comissions, 12 en total, la qual cosa vol dir que, de nou, tots cobraran", critica el nacionalista qui considera que la proposta de retribucions representa "un increment respecte a l'última fase de la corporació i al que ha sigut la tònica general en este poble...

LEVANTE EMV - la Ribera 10-07-2011. T.J
EL PSOE REPLICA QUE ELS EDILS DEL BLOC I EU COBRARAN EL MATEIX QUE ELS DEL PP
El portaveu del PSOE de Guadassuar, Vicent Rosell, ha censurat les crítiques dels regidors de Bloc-Compromís i EU contra l'augment de la representació dels edils del PP en les comissions. Segons detalla, la quota de regidors del PP s'eleva d'1 a 4, "però el fet que EU i Bloc només compten amb un edil fa que acudisquen a totes les comissions, amb la qual cosa vénen a cobrar el mateix que un regidor del PP, és a dir 189 euros cada dos mesos". Per a Rosell, els edils d'EU i Bloc "perden raó al criticar les pagues dels edils del PP sense dir que ells cobraran el mateix".

Hem tingut un repàs en la premsa de totes les pagues dels alcaldes i regidors dels pobles. I hi ha de tot com en la vinya del senyor.
Però mentres tots tiren la culpa de no reconéixer la crisi i d'actuar tard a Zapatero, nos en adonem que tots estos encara han sigut més tardans a l'hora de realitzar els retalls de pagues, mòbils, portàtils, prebendes... i així ens cau el pèl, totes les corporacions endeutades fins al coll, i ara diuen que cal reduir el gasto i el dèficit.
Certament, si parlem també dels ciutadans votants, els ha donat exactament el mateix a l'hora de decidir amb el seu vot si votar l'alcalde previsor de la crisi (pocs) i estalviador que al dilapidador dels diners que ha posat a la vora de la fallida l'ajuntament.
No tinc les dades per a opinar de Guadassuar, entre altres coses perquè, este ajuntament va prorrogar el pressupost de l'any passat ( cosa incomprensible amb majoria absoluta del PP).
El que sí que sé, la responsabilitat de l’alcalde en l'escàndol del sou de tots els regidors del PP la legislatura passada. Algun dia ens explicaran la seua gestió i la seua dedicació al càrrec.
Això d'ara, de les comissions, supose que l'únic que podria reclamar és el PSOE, perquè les comissions no guarden cap proporcionalitat en la seua representació. No parle de diners. En este cas em pareix mesquina la posició del Bloc i EU, donat que són els més beneficiats. 

2 comentaris:

  1. JOSÉ RIBERA AÑÓ ALCALDE DE GUADASSUAR23 de juliol del 2011, a les 14:38

    José Ribera Añó diu: que el proper pleno del 28 de juliol, el BLOC i EU cobraran cadascu dels regidors. Joan Puchol i Marisa Bergaz 252 euros .
    El PSOE, cada regidor 126 euros. El PP, 189 euros cada regidor, contant en que son la majoria i per tant l´equip de govern que trevalla dia a dia per el poble de Guadassuar.
    No hem de dir mentides al poble, sols la verritat.

    ResponElimina
  2. No crec que l'alcalde de Guadassuar haja escrit el comentari. De totes maneres qui siga gràcies per llegir i comentar el meu bloc. Crec que la informació que es dóna en el meu escrit és correcta. Agraïsc les xifres que se'm donen, jo no les donava perquè les desconeixia. I per descomptat defenc la veritat per damunt de tot, encara que, no podia ser d'una altra forma, també la llibertat d'opinió. Vicent Roig Llobell

    ResponElimina

contador de visites