dissabte, 8 d’octubre del 2011

NOU D'OCTUBRE A GUADASSUAR

LA BANDA STA. CECILIA DE GUADASSUAR  SE SOLIDARITZA AMB ELS DAMNIFICATS DEL TERRATRÉMOL DE LORCA
Guadassuar, 2 d'octubre del 2011 .
Des de la Federació de Societats Musical de la Comunitat Valenciana s'ha invitat a totes les Societats Musicals federades a participar en la Campanya Solidària en Lorca, per a col·laborar amb els afectats dels tràgics terratrémols patits en esta localitat murciana.
Recordem que el passat 11 de maig dos terratrémols van sacsar Lorca, deixant nou morts i prop de tres-cents ferits. Prop de deu mil persones van ser evacuades a conseqüència del sisme més destructor a Espanya dels últims cinquanta-cinc anys. Diferents edificis històrics i culturals van patir danys i prop del huitanta per cent dels edificis van quedar afectats en major o menor mesura.
Per tal motiu, la Junta Directiva de la Societat Musical de Guadassuar, d'acord amb l'Ajuntament del nostre poble ha decidit aprofitar el concert commemoratiu del 9 d'octubre que se celebrarà dissabte que ve 8 d'octubre a les 20'30 hores, convertint-ho en un concert solidari. A l'entrada de l'Auditori Municipal es col·locaran unes urnes on tots els assistents que ho desitgen podran depositar la quantitat econòmica que creguen oportuna.

ACTES COMMEMORATIUS NOU D’OCTUBRE
CENTRE CULTURAL
Dia 4, dimarts a les 20 hores xarrada “Nou d’Octubre, la figura de Jaume I” a càrrec de Miquel Llàcer, llicenciat en Filologia.
Dia 7, divendres a les 20 hores xarrada sobre “Orígens i conquista de Guadassuar”, a càrrec d Josep Enric Mut, cronista de Guadassuar.
AUDITORI
Dia 8, dissabte a les 20 hores, “Concert Commemoratiu Nou d’Octubre” a càrrec de la Societat Unió Musical Santa Cecilia.
En el descans es lliuraran els següents premis:
-      Concurs literari Nou d’Octubre.1r premi Josep Martínez Vidal " cues de pansa per a la memòria". 
-      Concurs cartell “Fira 2012”.
-      Després s’anomenarà el PERSONATGE DE L’ANY 2011: GUADACOOP.
Realment ens creiem això de ser valencians?. Som diferents dels altres?. Quines són eixes coses que ens diferencien com a poble, país?. Sóc dels que exigisc a tots els habitants del nostre país el deure de saber i parlar valencià, de la mateixa manera que a mi se m'exigix saber i parlar castellà?. Exigisc uns mitjans de comunicació que defensen la nostra llengua? Reconec les debilitats i els punts forts i no ens creiem els millors?. Compre els productes de la meua terra i de la nostra indústria?. Conec els principals esdeveniments històrics, culturals ...?.  O potser sóc dels que em crec més universal, amb igualtat i un respecte total a les diferents races, pobles, religions, llengües, cultures, tradicions...?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites