dimecres, 5 d’octubre del 2011

SUBVENCIONS PEL FOMENT DE L'OCUPACIÓ

L'Ajuntament de Guadassuar va oferir 35 llocs de treball durant l'estiu
La Provincias.es – 5-10-2011
L'Ajuntament de Guadassuar, a través de l'Agència d'Ocupació i Desenrotllament Local, ha oferit en els mesos d'estiu 35 llocs de treball per mitjà de tres programes de foment d'ocupació: el conveni Servici Públic d'ocupació Estatal, el programa Pamer i el programa Emcorp, creant llocs de peons agrícoles, peons de la construcció i oficials. Estos tres programes sumen un total de 69.577,68 euros destinats a impulsar l'economia local.
L'adjudicació de distintes subvencions per part de la Conselleria d'Economia, Hisenda i Ocupació i del Ministeri de Treball i Immigració ha fet possible que enguany Guadassuar puga oferir nous llocs de treball.
La Conselleria d'Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua ha concedit al municipi de Guadassuar la subvenció Ruralter Paisatge 2011 per valor de 357.776,62 euros l'actuació de la qual serà la reurbanització de la plaça de les Monges i adjacents.
Totes estes subvencions estatals per a l'ocupació han sigut molt importants per a la població de Guadassuar. Confiem que Ruralter Paisatge de la Generalitat siga utilitzada per a contractar empreses i treballadors del poble. I que la Placeta de les Monges quede molt bonica i a gust dels veïns. Que no es prenga l'exemple del Ravalet i de l'Avinguda de la Diputació. Ningú ens ha explicat com s'han gestionat les anteriors subvencions que arribaren amb abundant diners des del Govern de la Nació, com l'última de la Generalitat en la construcció de l'aparcament subterrani i que l'alcalde va dir que contractaria per a eixa obra 25 treballadors del poble. Quins van ser els afortunats?. nosaltres no els vam veure. I encara que alguns es creguen que el poble no té memòria, no és així. Els despropòsits es van sumant i acumulant a poc a poc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites