divendres, 3 de febrer del 2012

VOLEM TERRA, AIGUA I AIRE SENSE CONTAMINAR

La plataforma contra l'abocador denúncia a Guadassuar i Conselleria
Las Provincias 02.02.12 ANA VICENTE | GUADASSUAR.
La plataforma contra l'abocador de la Ribera va presentar, ahir, una denúncia per prevaricació contra l'Ajuntament de Guadassuar i la Conselleria d'Infraestructures, Territori i Medi Ambient. La denúncia acusa a ambdós institucions de prevaricar, és a dir, «de fer una cosa mal sent conscients que està mal feta», ja que segons es desprén de la documentació presentada en Conselleria, «l'Ajuntament de Guadassuar ha corregut conscientment el límit del sòl urbà ampliant-lo en més de 17 fanecades que són sòl rústic». I casualment, assenyalen des de la plataforma, «en estos terrenys és on es pretén ubicar la nova planta de tractament de residus».
Els fets denunciats es remunten a juny del 2010 quan l'empresa urbanitzadora del Pla Parcial de la Garrofera va fer constar en ple que existia una clara discrepància entre el Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU) aprovat en 2008 i el plantejament del sector fet en 2010. L'al·legació de l'empresa no va ser admesa per estar fora de termini. Esta mateixa al·legació va ser presentada en la Conselleria i encara així, «no ha tingut cap problema per a donar el vistiplau al PGOU de Guadassuar».
Demà hi haurà una reunió del Consorci de Residus Ribera-Valldigna que té previst aprovar la construcció d'una nova planta de tractament de residus no orgànics. Un representant de la plataforma acudirà al ple per a explicar la denúncia i alertar-los d'incórrer en un delicte de prevaricació si ho aproven.
El tema va per a llarg. Per la meua part desitjaria que arribara a bon fi, és a dir: Que es construïsca l'abocador lluny de Guadassuar. No ens podem permetre llegar als nostres descendents com a herència milers de tones de fem. Són mes importants la terra, l'aigua i l'aire sense contaminar i a la llarga transmeten mes riquesa, salut, benestar i qualitat de vida. No crec que siga tan difícil entendre açò, quan estem cansats de veure exemples de destrucció del nostre sistema i el que ocasiona amb això. Siguem conscients i no permetem que destruïsquen el que és de tots en benefici d'uns quants.

5 comentaris:

  1. Vicent per desgracia continuen venint noticies del “macroabocador” per mala sort m’he trobat en “Riberaexpress.es” aquesta notícia: El nou macroabocador i la nova planta de Guadassuar aprovat hui pel Consorci costarà 18 milions d’euros més que el projecte inicial. (http://www.riberaexpress.es/?p=35685 )/ La notícia és de hui.

    No continuem deixant que siga aquest el poble-fem i que ens coneguen en tot arreu com aquest. No anem a deixar-ho passar, no volem la mala gestió del govern del partit Popular ja l’hem estat patint durant anys a la localitat. Que es preocupen més en el benestar del poble, que en el benestar personal!

    ResponElimina
  2. Vicent per desgracia continuen venint noticies del “macroabocador” per mala sort m’he trobat en “Riberaexpress.es” aquesta notícia: El nou macroabocador i la nova planta de Guadassuar aprovat hui pel Consorci costarà 18 milions d’euros més que el projecte inicial. (http://www.riberaexpress.es/?p=35685 )/ La notícia és de hui.

    No continuem deixant que siga aquest el poble-fem i que ens coneguen en tot arreu com aquest. No anem a deixar-ho passar, no volem la mala gestió del govern del partit Popular ja l’hem estat patint durant anys a la localitat. Que es preocupen més en el benestar del poble, i no en el benestar personal!

    ResponElimina
  3. algu sap que pasa per l'ajuntament amb la concejala de personal?

    ResponElimina
  4. Llàstima de poble, i tot per culpa d'una majoria de "bobos" que els han votat sense reflexionar sobre el que fan i les seues consequències. Deu de ser el poble on més sords i cegs hi han, per que d'un altra manera no m'ho explique.

    ResponElimina
  5. GRÀCIES JOSEP PER LA TEUA INFORMACIÓ. EL QUI SÀPIGA ALGUNA COSA DE LA REGIDORA QUE ENS INFORME A TOTS EN AQUEST LLOC. JA SERIA HORA QUE OBRIM ELS ULLS I ESPAVILEM A L'HORA DE VOTAR. GRÀCIES PELS VOSTRES COMENTARIS. VICENT

    ResponElimina

contador de visites